renuntarea la Diane 35
-
0 0Buna, fetelor!
Am mare nevoie de parerea voastra in urmatoarea problema. De o luna am renuntat la Diane (dupa ce am luat aproape sapte luni)si nu mi-a venit inca ciclul. Au trecut 32 de zile si nu-mi dau seama ce se intampla. O fi vreo reactie la acesta contraceptive, pentru ca varianta sarcinii o exclud (deocamdata). Sper sa fie totul in regula, mai ales ca intentionam sa astept 3-6 luni pana sa raman insarcinata, avand in vedere ca am luat multi ani anticonceptionale. Cineva care a mai luat aceste pastile s-a mai confruntat cu situatia asta? Multumesc anticipat, fiindca stiu ca o sa fiti prompte. -
buna!
sa stii ca mi s-a intamplat si mie axact acelasi lucru, dupa ce am intrerupt tratamentul cu diane 35....dar am fost la medic si mi-a dat tratament - nu mai tin minte exact...si dupa aceea totul a revenit la normal
dupa parerea mea ar fi bine sa consulti un medic ginecolog, mai ales ca vrei sa ramai insarcinata
pupici si sanatate maxima -
Si eu am luat diane 35 cam un an si jumatate. Le-am intrerupt in februarie si mi-a venit menstruatia chiar cu 2 zile mai devreme decat imi venea cand luam anticonceptionalele. Mentionez ca inante de a lua diane 35, aveam menstruatie regulata.
Imi pare rau pt. voi ca aveti probleme si va doresc multa sanatate! -
Buna fetelor, am postat mai demult un msg la care nu mi-a raspuns nimeni. Mai repet o data intrebarea: faptul ca voi lua anticonceptionale de aproximativ 10 ani la rand va afecta sanatatea copilului meu pe care il voi face dupa acesti 10 ani? Exista pericolul sa se nasca cu vreo malformatie sau handicap? mercic, mai vb
-
magdel,pe mine m-au nenorocit.M-am ingrasat 15 kg,mi-au crescut mult sanii,m-am deformat treptat,si am ramas cu edeme groaznice.Pina si ochii in cap ma dureau cumplit.Acum trebuie sa iau la 3 zile o pastila de furosemid,ca nu ma recunosc de umflata ce sunt,plus o endometrita de toata frumusetea.
ai mare grija! -
intr-adevar dianele sunt periculoase; eu iau de 6 ani si am niste dureri de cap groaznice pe care le pun pe seama lor; in rest e ok; nu m-am ingrasat si din pacate nici sanii nu mi-au crescut
acneea severa pe care am avut-o mi-a trecut in 7-8 luni de la administrarea primei folii, dar cum incercam sa le intrerup imi apareau cosuri din nou