cum ati reusit sa invingeti anxietatea?
-
0 0Buna dragelor.Astept cu mare interes parerile celor care au reusit sa invinga anxietatea nu stiu sigur daca 100% am aceasta boala care din acte am inteles e o boala doar in mintea unei persoane doar niste stari si nu o boala intradevar reala............simptomele mele sunt :dimineata trezire brusca uneori cu palpitatii greata tremuraturi lipsa poftei de mancare doar uneosri lipsa de energei pur si simplu nu am nici un chef de nimic de nimeni ma tine asa cteva ore iar apoi imi trece dar in general mi se intampla in prima parte a azilei dupa masa si seara sunt perfecta dar eu am un obicei prost de seara ma gandesc maine iar imi va fi rau sau daca trebuie sa plec undeva la fel devin pesimista ca voi pati ceva...........analizele sunt ok .............am avut si perioade mai grele in viata uneori am teama si de oamanei si de cersetori si de straini..........as incerca capsule cu tei sau pasiflora nu stiu care e mai bun ............voi cum ati reusit ???????????
-
dariaaa said:Buna dragelor.Astept cu mare interes parerile celor care au reusit sa invinga anxietatea nu stiu sigur daca 100% am aceasta boala care din acte am inteles e o boala doar in mintea unei persoane doar niste stari si nu o boala intradevar reala............simptomele mele sunt
imineata trezire brusca uneori cu palpitatii greata tremuraturi lipsa poftei de mancare doar uneosri lipsa de energei pur si simplu nu am nici un chef de nimic de nimeni ma tine asa cteva ore iar apoi imi trece dar in general mi se intampla in prima parte a azilei dupa masa si seara sunt perfecta dar eu am un obicei prost de seara ma gandesc maine iar imi va fi rau sau daca trebuie sa plec undeva la fel devin pesimista ca voi pati ceva...........analizele sunt ok .............am avut si perioade mai grele in viata uneori am teama si de oamanei si de cersetori si de straini..........as incerca capsule cu tei sau pasiflora nu stiu care e mai bun ............voi cum ati reusit ???????????
este mai jos un alt topic desre asta.din cate scrii aici tu nu suferi de anxietate!! starile anxioase se declansaza la stimuli! ori dimineata, cand te trezesti in mediul tau nu se poate intampla asta. Gandurile tale negre nu le indepartezi cu pastile, ci GANDIND POZITIV! Incearca sa mananci mai bine, cereale, fresh, mai ales in perioada aceasta cand s-au cam trecut legumele si fructele ia un complex de vitamine mai bine decat capsulele cu tei. tremuraturile poate sunt de la o lipsa de calciu(spasme musculare). Nu te gandi ca esti bolnava de nimic grav. -
daria nu ai nimic si anxietatea e o prostie ceea ce ai povestit tu e lipsa credintei esti dezorientata daca te vei duce la Sfintu maslu vinerea se face si vei vorbi cu un duhovnic garantat 100% iti vei reveni starile pe care le ai tu le am avut si eu doar la biserica am gasit rezolvare sper sa bagi in seama acest mesaj si sa te duci macar 1 singura data sa vezi rezultatu ms de intelegere
-
multumesc frumos dragos noi doi am ami comunicat si discutileel si sfaturile tale imi fac bine si mi au dat mult de handit maine abia astept sa merg al maslu mai ales ca e si sf andrei si tu ai avut starile astea ?da mi mai multe datlii te rog mult uite iti las si mailul meu ects.anul3@yahoo.com