Va cer ajutor pentru ca sunt foarte speriata

•  
    • 1 mesaje
    25 Nov 2012, 11:10
    0 0
    De cateva luni simt o durere in spate pe partea dreapta, iar daca apas in regiunea respectiva (aproximativ sub omoplat) simt ca ma curenteaza. De asemenea tot o durere interna pe partea dreapta spate, dar de data asta in zona  lombara, simt cand ma aplec. Am totodata senzatia unei gheare in piept si simt ca niste murmure in plamani. Sunt foarte speriata pentru ca traiesc frecvent atacuri de panica. In acelasi timp am impresia ca un ganglion subclavicular de la gat este inflamat desi atunci cand palpez nu simt nimic, doar ca si acolo simt un anumit tip de durere ca un fel de presiune pe care o am si in spatele gatului inspre dreapta.
    Mentionez ca asta vara am fost diagnosticata cu mastoza la sanul drept, dar la repetarea dupa doua luni a ecografiei mamare nu a  mai aparut nimic. Doar ca am iarasi si dureri ale sanului drept.
    M-am apucat din nou de fumat acum un an si jumatate, cand mai avusesem perioade in care fumasem din 2004 pana in 2005 si din 2009 pana in 2010, urmate de opriri complete. Acum iarasi m-am lasat de fumat.
    Cu toate acestea ce ma sperie cel mai mult sunt toate articolele pe care le-am citit despre astfel de dureri si care majoritatea erau despre cancer pulmonar.
    Sunt atat de ingrozita ca nici noaptea nu sunt in stare sa adorm si mereu traiesc cu sentimentul ca ceva oribil se intampla.
    Maine mi-am programat  o ecografie generala dar nu mai pot de frica.
    Imi doresc doar sa fie totul bine si sa nu mai aud niciodata de cazuri ingrozitoare. Vreau din tot sufletul ca noi toti sa fim cat mai sanatosi.
    Va rog mult sa ma ajutati impartasindu-mi si parerile voastre pentru ca acest lucru mi-ar aduce liniste. Va raman recunoscatoare si va multumesc atat de mult!
  •  
    • 1784 mesaje
    25 Nov 2012, 13:25
    1 0
    Daca te gandesti numai la lucruri ingrozitoare, lucruri ingrozitoare o sa ti se intample...incearca totusi sa dai o nota pozitiva gandurilor tale...sper sa iti iasa ok radiografia si sa alungi toate gandurile negre.
    Mmmmm iar cancerul pulmonar...am avut un socru care a avut insa el a fumat 45 de ani si a baut pana i-a stat pulsu...sau aproape, ma rog...ca si simptome...tusea foarte mult, la inceput ca o behaiala apoi cat il tineau plamanii sau, ma rog, ce mai avea din ei si dureri toracice parca...
    Oricum omu s-a operat, ceva chimio si acu e bine mersi insa sper ca tu sa fii sanatoasa si voinica.
  •  
    • 500 mesaje
    25 Nov 2012, 14:32
    2 0
    gandesti mult prea departe , poate este vorba doar de o durere intercostala , multa bafta
  •  
    • 7 mesaje
    7 Ian 2013, 16:34
    0 0
    MirabileDictu said:De cateva luni simt o durere in spate pe partea dreapta, iar daca apas in regiunea respectiva (aproximativ sub omoplat) simt ca ma curenteaza. De asemenea tot o durere interna pe partea dreapta spate, dar de data asta in zona  lombara, simt cand ma aplec. Am totodata senzatia unei gheare in piept si simt ca niste murmure in plamani. Sunt foarte speriata pentru ca traiesc frecvent atacuri de panica. In acelasi timp am impresia ca un ganglion subclavicular de la gat este inflamat desi atunci cand palpez nu simt nimic, doar ca si acolo simt un anumit tip de durere ca un fel de presiune pe care o am si in spatele gatului inspre dreapta.
    Mentionez ca asta vara am fost diagnosticata cu mastoza la sanul drept, dar la repetarea dupa doua luni a ecografiei mamare nu a  mai aparut nimic. Doar ca am iarasi si dureri ale sanului drept.
    M-am apucat din nou de fumat acum un an si jumatate, cand mai avusesem perioade in care fumasem din 2004 pana in 2005 si din 2009 pana in 2010, urmate de opriri complete. Acum iarasi m-am lasat de fumat.
    Cu toate acestea ce ma sperie cel mai mult sunt toate articolele pe care le-am citit despre astfel de dureri si care majoritatea erau despre cancer pulmonar.
    Sunt atat de ingrozita ca nici noaptea nu sunt in stare sa adorm si mereu traiesc cu sentimentul ca ceva oribil se intampla.
    Imi doresc doar sa fie totul bine si sa nu mai aud niciodata de cazuri ingrozitoare. Vreau din tot sufletul ca noi toti sa fim cat mai sanatosi.
    Va rog mult sa ma ajutati impartasindu-mi si parerile voastre pentru ca acest lucru mi-ar aduce liniste. Va raman recunoscatoare si va multumesc atat de mult!

..................................................................................................................................................................................Nu ttoti oameni care fumeaza fac cancer pulmonar! Eu am patit o chestie cu dureri asemanatoare,dar a fost o durere intercostala din cauza unei raceli urate,sant fumatoare si din plamani mei se auzea un zgomot foart urat,am fost la medic si mi-a dat un medicament.Acum sant ok.Tu urgent trebuie sa tratezi in primul rand ATACUL DE PANICA,pentru ca altfel vei da in depresie cronica si va fi greu sa scapi de ea.Din cauza psihicului te dor toate. Multa sanatate.

•  
    • 43 mesaje
    7 Ian 2013, 16:45
    0 0
    MirabileDictu said:De cateva luni simt o durere in spate pe partea dreapta, iar daca apas in regiunea respectiva (aproximativ sub omoplat) simt ca ma curenteaza. De asemenea tot o durere interna pe partea dreapta spate, dar de data asta in zona  lombara, simt cand ma aplec. Am totodata senzatia unei gheare in piept si simt ca niste murmure in plamani. Sunt foarte speriata pentru ca traiesc frecvent atacuri de panica. In acelasi timp am impresia ca un ganglion subclavicular de la gat este inflamat desi atunci cand palpez nu simt nimic, doar ca si acolo simt un anumit tip de durere ca un fel de presiune pe care o am si in spatele gatului inspre dreapta.

In primul rand fa-ti niste investigatii...radiografie pulmonara, analize de sange cum ar fi PCR si VSH...si daca toate sunt ok nu ar strica sa treci pe la un psihiatru...Cu panica nu se rezolva nimic. Eu am rude depistate cu cancer si care traisec pentru se trateaza!
    Nu te mai panica din orice! Ia taurul de coarne si mergi la medic, la 10 daca e cazul!
    Sau poti merge la un homeopat care iti poate spune daca toate aceste simptome au legatura intre ele.

•  
    • 5609 mesaje
    9 Ian 2013, 01:05
    0 0
    Mikymihaela17 said:

..................................................................................................................................................................................Nu ttoti oameni care fumeaza fac cancer pulmonar! Eu am patit o chestie cu dureri asemanatoare,dar a fost o durere intercostala din cauza unei raceli urate,sant fumatoare si din plamani mei se auzea un zgomot foart urat,am fost la medic si mi-a dat un medicament.Acum sant ok.Tu urgent trebuie sa tratezi in primul rand ATACUL DE PANICA,pentru ca altfel vei da in depresie cronica si va fi greu sa scapi de ea.Din cauza psihicului te dor toate. Multa sanatate.

Nu generaliza pentru ca nu este adevarat!
    Socrul meu a fumat timp de 65 de ani cate 3 pachete de Crapati/zi, din cele fara filtru...si a murit de atac cerebral.
    Soacra mea fumeaza de peste 60 de ani, acum are 83 de ani si este sanatoasa tun, traiesti si azi si fumeaza si azi, fuma 2-3 pachete de carpati pe zi...in ultimii 15 ani a lasat-o mai moale, fumeaza doar 1 pachet si din cele cu filtru.
    Si astea sunt doar 2 cazuri care le am in familie, deci...de unde aceasta generalizare?
    Cunsoc destule cazuri care au fost fumatori inraiti si nu au murit de cancer pulmonar, ceea ce este adevarat este ca FUMATUL CRESTE RISCUL CANCERULUI PULMONAR nu interpretarea pe care i-ai dat-o tu.