tiroida
-
0 0/
-
Si eu am avut ani de-a randul acceasi problema si nu stiu nici acum daca sunt complet vindecata, dar oricum ma simt mai bine. Am fost la o serie de medici si toti au facut experiente pe mine mai mult sau mai putin reusite. Din totdeauna am fost mai plinuta iar acum dupa ce am si nascut sunt plinuta bine de tot, dar surpriza! mi s-a mai reglat tiroida. Este foarte important sa gasesti un doctor bun care sa nu te dopeze cu medicamente si sa aiba rabdare sa-ti gaseasca tratamentul potrivit. Ultimul medic endocrinolog la care am fost este dr. Doina Morarescu. Are cabinet La Policlinica Batistei (dar, atentie! nu la cea cu plata ci cea situata pe str. Tudor Arghezi colt cu Batistei). Doctorita mi-a dat sa fac un set complet de analize, care m-au costat aprox. 800.0000 lei si pe care le-am facut la un laborator privat cu care lucreaza d-na doctor si are incredere ca face analize bune. Mi-a dat si un tratament pentru slabit dar eu nu m-am putut tine de el pentru ca m-am saturat de atatea medicamente si am decis ca daca tiroida se prezinta acceptabil sa nu mai fiu stresata de slabit si sa incerc sa slabesc usor usor atunci cand voi putea. Daca vrei mai multe detalii despre doctorita scrie-mi un mesaj privat. Te pup si ai grija!
-
Am vazut si eu cativa "cobai" de la spitalul Parhon. Exista acolo un medic care efectiv cioparteste oamenii. Eu am suferit acum 7 ani o operatie de tiroida la spitalul MUNPOSAN (este particular, medicul mi l-a recomandat mai multa lume) si a iesit super. Dupa 2 luni nu se mai vedea nimic, este ca un rid fin la baza gatului. Daca va intereseaza numele medicului este Munteanu si spitalul este pe langa Gara de Nord, pe str. Witing. Multa sanatate!
-
Draga Jad, eu am fost hipertiroidiana, m-am operat acum 6ani la Parhon la dr.
Damian un chirurg foarte bun. Nu pot insa sa-ti spun daca mai este acolo (atunci era destul de in varsta).
Vreau sa-ti spun ca aveam aceleasi simptome , dar acum sunt mult mai bine ,dar trebuie sa ai un regim de viata echilibrat. -
Pt. Stephani
Nu, sau poate nu inteleg intrebarea. Pe cine sa fiu suparata? Poate pe problemele pe care le am (de sanatate). Cred ca nici tu nu ai inteles ce am vrut eu sa intreb, desi este foarte simplu: daca exista persoane cu aceleasi probleme, care eventual si le-au rezolvat total sau partial, poate ne sfatuim, poate trecem pragul cel greu impreuna. Ce este asa de greu de inteles?
Mica2 -
dragi eve, ma bucur sa incerc sa va vin in ajutor. eu am 34 de ani si de 20 de ani am o hipotiroidie care mi-a dat de furca ani la rand. am trecut si pe la institutul parhon si pe la doctorul munteanu de la munposan. la parhon din pacate 'se combate' cu tratamentele clasice. la munposan, tratamentul a fost bun, doza insa, gresita. m-am luptat si cu kilogramele, si cu inconvenientele pe care orice dereglare endocrino-metabolica le provoaca. ceea ce m-a facut pe mine sa inteleg ca tratamentul nu era bun (dupa o alta incercare, alt medic la parhon, tratament cu dozaj bun, etc), adica nu trata cauza ci efectul, a fost faptul ca intr-o buna dimineatza am uitat sa iau Pastila. urmarea acestui fapt a fost ca simptomele (care pareau a fi disparut sau a se fi ameliorat) au aparut ca si cum nu facusem doi ani tratamentul. si atunci am ascultat informatiile primite de la o prietena care lucra in cercetare: am apelat la serviciile unui medic homeopat. sunt peste doi ani de atunci si va pot spune ca viatza mea s-a schimbat. daca vretzi detalii mi-ar face mare placere sa vi le dau (vedetzi cat am povestit si n-am spus nimic concret
). -
buna, mica! hehehe! asteptam shi eu o reactzie

nu este numai un doctor minunat (zic eu bun) ci un om minunat. se numeste mariana trifa, si are un cabinet particular in piatza amzei. telefonul pentru programare este 2127869, consultatia 250.000 lei iar un tubuletz cu remedii aproximativ 10.000 lei. dupa numai cateva luni de tratament (care consta in micutzele remedii homeopate) uitasem ca am avut ani de zile o gramada de inconveniente de sanatate.
cum am rezolvat cu greutatea? aproximativ 3 ani de zile nu mai puteam tzine nici un regim pentru ca faceam o gripa 'minunata'....(sistem imunitar slabit)....
tratamentul ei mi-a reglat tiroida (mai e ceva de lucru insa nu poate rezolva imediat ceea ce s-a dereglat in 20 de ani, nu?)si mi-a intarit sistemul imunitar asa incat am putut tzine regim.