cojile in cap
-
0 0cojile in cap pot fi urmarea unei intolerante alimentare? cum ar fi intoleranta la carne sau lapte?? eu am probleme de foarte mult timp cu aceste cji si de curand am fost sa ma tund iar coafeza mi-a zis ca poate fi vorba de o intoleranta alimentara....
-
Cojile de care vorbesti tu sunt DERMATITA SEBOREICA si nu cred ca exista vreo legatura intre mancare si cojile din cap.
Dar citeste aici totul despre dermatita seboreica si vei intelege:
http://www.sfatulmedicului.ro/Dermatita/dermatita-seboreica_1343
http://www.eva.ro/sanatate/dermato-venerologie/o-viata-echilibrata-pentru-a-preveni-dermatita-seboreica-articol-21305.html
-
Si eu am aceeasi problema si suspectez ca de la o vopsea din comert. Sa-ti spun ce am incercat azi.
Am incalzit ulei de masline si mi am tamponat scalpul cu o discheta demachianta, cu uleiul respectiv. Apoi, cu varfurile degetelor am si masat putin pielea capului. Am aplicat in final si pe lungime. Am stat asa vreo 2,3 ore dupa care m-am spalat.
Inainte sa aplici samponul (eu am cumparat head&shoulders ptr treaba asta), clateste vreo 2, 3 minute cu apa cat mai calda ca sa degresezi parul cat de cat.
Vad ca m-am uscat si nu mai am coji...ma rog, cate una ratacita...sper sa tina figura! -
silvialupu18 said:cojile in cap pot fi urmarea unei intolerante alimentare? cum ar fi intoleranta la carne sau lapte?? eu am probleme de foarte mult timp cu aceste cji si de curand am fost sa ma tund iar coafeza mi-a zis ca poate fi vorba de o intoleranta alimentara....
. sa ii spui frizeritei tale care se auto intituleaza hair stylist ca ar putea poate la fel de bine ca si medicul dermatolog sa îți pună un diagnostic de matreata( dermatita sebioreica). Acum cauza acestei afectiuni e încă necunoscuta, este o ciuperca implicată in aceste descuamari dar mai sunt si alte cauze si alți factori, in nici un caz intolerantele alimentare despre care îți spunea ea. Nizoral sampon este bun si exista la gama Vichy sampon pt ambele tipuri de matreata. Întreabă medicul dermatolog, apoi in farmacii. Nu te lăsa convinsa sa cumperi produsul x de farmacistele atotstiutoate de medicina la fel ca si frizeritele.