Probleme cu inima LOL

•  
    • 1 mesaje
    6 Nov 2012, 23:30
    0 0
    salut/ buna  oricine ai fi iti sunt recunoscator daca imi poti raspunde si mie la o intrebare ,de cateva zile simpt ca imi explodeaza inima ....imi bate ritm normal dar la cateva secunde imi bate odata tare de simt tot pieptu ce sa fie de la cafea? sunt indragostit? nu ma simt rau ,  imi este frica sa nu am ceva la inima :| am 19 ani daca am probleme de acum la 20 mor !? :)) sper ca ai inteles mesaju astept raspuns papa :)
  •  
    • 5144 mesaje
    7 Nov 2012, 14:02
    0 0
    sigur nu ti se trage de la dragoste?
    cand iti bate inima mai tare? nu coincide cu momentele cand ai o emotie, te gandesti la ceva ce te agita, esti intr-o stare tensionata? nici cafeaua in cantitati mari nu e recomandata una, cel mult doua pe zi.
    poti face si niste analize din cand in cand, chiar daca esti tanara
  •  
    • 382 mesaje
    9 Nov 2012, 15:51
    0 0
    Simptomele care le descri seamana cu cele ale anginei pectorale si  eu le am din cand in cand si nu mai sunt la varsta cand imi zboara fluturi prin stomac si imi sare inima din piept din dragoste.Mergi la cardiologie cu o trimitere de la medicul de familie si cere sa ti se faca un EKO sau RMN sau CT(computer tomograf).Daca ai angina pectorala este bine sa afli din timp, ca se poate trata