ce ziceti de DEPRESIE? cum o combati? depresia datorata insuccesului in cariera, faptului ca te-ai ingrasat, sarcinilor pe care le-ai pierdut si faptul ca nimic din ce esti nu-ti mai place, ca nu te regasesti!?.....
Pai ai nevoie de o schimbare , care sa te ajute sa te "urnesti" iarasi . Cu job-ul e mai greu ..de asta eu zic sa incepi cu felul cum arati...Fa o modificare de look , baga si niste sport si ai sa incepi sa te simti mult mai bine .
offf....ma apucasem de aerobic, masaj, regim si dintr-o miscare gresita mi-am rupt ligamentele incrucisate de la un genunchi. Acum, dupa prima operatie la picior astept sa vina a IIa sa mi se repara ligamentele. din belea in belea
eu sunt cam in situatia ta,dar din alte motive..in fine,m-am apucat de regimul Montignac[cauta la dieta]si vad ca tine.intr-o saptamina,am dat 3 kg jos.bea zilnic si 2 litri de limonada,eventual indulcita cu zaharina. Pa!
nu te speria!si eu mai cad in pacat si maninc chestii interzise,dar am renuntat sa-mi mai fac ,, mea culpa''si revin a 2-a zi la regim,incercind sa maninc dupa ora 18,doar un iaurt sau o portocala.Ia-o incet si vei vedea ca vei reusi.Nu te descuraja!