caderea parului si anticonceptionale
-
0 1buna,am si eu o problema.am luat anti marvelon timp d 3 ani fara intrerupere.acum mam hotarat sa fac o pauza de 2 luni.in p rima luna,mi-a intarziat 2 sapt menstruatia,iar aqm nu mi-a mai venit de o luna,si cam de 2 sapt dupa ce am renuntat sa mai iau anti,a inceput sa imi cada parul foarte mult.spre deosebire k nu imi cadea deloc.oare este d la anti caderea parului?si ce as putea sa fac?am urmat timp d 1 luna tratament cu ulei d ricin si vit a,ulei d masline,si fara nici un efect.va rog ajutatima.
-
Incearca Forcapil cu 180 de capsule, tratament pentru 3 luni.
Cel mai ieftin il gasesti cu 89 de lei in farmaciile Belladonna.
Acest mesaj a fost editat de către winter_rose: -
Din pacate si eu ma confrunt cu aceeasi problema, imi cade foarte mult par si s-a rarit atat de mult
ca se vede pielea scalpului. Dupa consultul dermatologic, la recomandarea domnului doctor urmez
tratamentul cu 5% minoxidil de la Rogaine. Cica opreste caderea parului in 3 saptamani si
regenereaza parul in 3-4 luni. Sper sa functioneze si in cazul meu ca nu mai stiu la ce solutie
sa apelez.. Intre timp folosesc un produs numit Toppik ( e relativ destul de nou la noi dar am
vazut ca-n alte tari se foloseste cu succes de ani buni.. eu tot de pe forumuri straine am aflat
de existenta lui). E ca un fel de praf (nanoparticule de cheratina mai precis) pe care il aplici pe par,
se lipeste de acesta si parul pare mult mai des. In cazul meu functioneaza perfect, nimeni nu-si
poate da seama ca am parul rar, nici daca priveste de foarte aproape. Eu le-am comandat ambele
de pe internet (www.toppik-romania.r
de la noi din Romania ca in farmacii n-am reusit sa gasesc
nicaieri.. voi ati folosit Rogaine? Ce rezultate ati avut?