SANGERARI IN SARCINA

•  
    • 7 mesaje
    22 Mar 2005, 11:16
    0 0
    DE LUNEA trecuta ma confrunt cu sangerari.sunt graviduta in 6 sapt.jumatate.au debutat luni, sub forma unei pete inchise la culoare, miercuri deja eliminam cheaguri, ca apoi sa se diminueze din ce in ce mai mult,duminica aproape ca nu am mai avut deloc.insa luni seara au aparut iar!am mers la doctor.la eco totul a iesit ok, vineri, bebelacul e embrion acum, dezvoltat normal, cu ritm cardiac normal, placenta e ok, nici urma de hematom sau de vreun chist.iau no-spa,scobutil, 6utrogestan pe zi si la 3 zile fac cate un gravibinon.Betahcg a crescut, insa e la limita inferioara.vineri era 4396,37mui/ml, fata de 4000mui/ml cat e limita minima pt aceasta perioada de sarcina.Repaos la pat,concediu.
    nu stiu ce sa ma mai fac cu sangerarea asta!aveti vreun sfat?ati trecut prin asa ceva?sunt descurajata!
  •  
    • 425 mesaje
    22 Mar 2005, 17:33
    0 0
    draga mea, eu acum sunt in 5 luni. Cand eram in primele 6 saptamani, am patit exact ca tine. aveam pete zilnice maro inchis, care apoi, dupa vreo saptamana jumate, au inceput sa se deschida la culoare. Eram foarte speriata, ginecologul zicea ca nu stie ce e, dar cat timp sangele nu e rosu aprins, nu e nici o problema, asa ca m-am dus sa-mi fac o ecografie la Medicover ca sa ma linistesc. Acolo, intr-adevar, la un aparat foarte bun, s-a gasit un hematom care explica sangerarile , hematom care la ecograful medicului meu nu se vazuse.