Ce rol are magneziul in corp?
-
31 Oct 2012, 00:400 0De ceva timp ma confrunt cu amorteala degetelor mainilor si picioarelor si mi s-a recomandat magneziu..insa dupa prospect,nu vad nici-o legatura cu ceea ce prezint eu ca fiind sintome..
-
31 Oct 2012, 03:33Banuiesc ca nu are nici o legatura cu amorteala mainilor si picioarelor ci cu lipsa magneziului din corp...probabil detectata in urma analizelor medicale.
Ideal ar fi sa ceri parerea doctorului care ti-a recomandat-o.
Daca sunt crize de spasmoflie atunci trebuia s afie un complex de vitamine cu calciu masiv, Vit.D2 sau D3, Magneziu si altele...deci, nu stim efectiv de ce ti-a recomandat medicul doar magneziul. -
31 Oct 2012, 18:21
Georgianastavarache said:De ceva timp ma confrunt cu amorteala degetelor mainilor si picioarelor si mi s-a recomandat magneziu..insa dupa prospect,nu vad nici-o legatura cu ceea ce prezint eu ca fiind sintome..
printre altele magneziul are si rolul de a ajuta muschii sa se relaxeze, de a evita crampele,ajuta la bataia regulata a inimii, ajuta la functionarea normala a muschilor si a nervilor
e f important Mg. si e bine sa iei Mg, Ca si vit D, e importanta combinatia.
noi femeile pierdem mult magneziu la ciclu.
lipsa de magneziu da crampe, te doare stomacul, amortesc mainile, picioarele, iti bate inima neregulat...are legatura ce ti-a dat medicul. -
21 Nov 2012, 13:51
Georgianastavarache said:De ceva timp ma confrunt cu amorteala degetelor mainilor si picioarelor si mi s-a recomandat magneziu..insa dupa prospect,nu vad nici-o legatura cu ceea ce prezint eu ca fiind sintome..
Magneziul contribuie la funcționarea normală a sistemului muscular, a sistemului nervos si a sistemului osos, contribuie la echilibrul electrolitic si la reducerea oboselii și extenuării.
Deci acesta este motivul pt care ti s-a recomandat magneziu.Ai putea sa mai incerci si alge marine nedeshidratate care contin micro si macro elemente. O varianta eficienta, LAMIFAREN.
Detalii pe lamifaren.ro.
Acest mesaj a fost editat de către lamifaren: 21 Nov 2012, 13:52