Sarcina.:|
-
28 Oct 2012, 12:390 0Buna ..:( am postat saptamana trecuta o intrebare daca as putea ramane insarcinata la ciclu in urma unui contact neprotejat,...:( sanse am inteles ca sunt..:( acum a inceput sa ma doara burta:( oare o fi ceva..? sau doar niste dureri:|
-
29 Oct 2012, 07:26
daniela.larisa00 said:Buna ..
am postat saptamana trecuta o intrebare daca as putea ramane insarcinata la ciclu in urma unui contact neprotejat,...
sanse am inteles ca sunt..
acum a inceput sa ma doara burta
oare o fi ceva..? sau doar niste dureri
Daniela draga, pe ciclu menstrual nu poti ramane insarcinata dar te poti infecta destul de rau cu sangele acela murdar.
Ciclul menstrual este procesul prin care un ovul nefecundat este eliminat din corpul tau.
Perioada propice sa ramai insarcinata este in perioada fertila, adica de ovulatie care se afla exact in mijlocul perioadei dintre 2 cicluri menstruale.
Uite un calculator de fertilitate care iti va arata pe concret zilele tale fertile si zilele nefertile:http://www.femei-moderne.ro/calendar-fertilitate/
-
24 Dec 2012, 00:04de ce nu faci un test de sarcina? sau mergi la un control ginecologic..eu merg la Medsana, poti merge si tu acolo si o sa stii sigur daca esti insarcinata sau nu... numai bine!
-
7 Ian 2013, 10:38Buna dragelor,aww as avea foarte mult de scris si nu stiu cu ce sa incep.Am un baiat de 14ani,bolnavior si imi doresc inca vreo 2bebici,anul trecut am pierdut o sarcina de 6saptamani,ce sa zic depresie totala...Acum imi muncesc sotul la greu pentru ca amandoi ne dorim bebei.Am multe simtome de sarcina,cum ar fi:marirea sanilor putin durerosi si ceva mai grei(asa se simt),greturi,pofte,foame haotica,ziua as dormi dar noaptea nu prea pot,m-am ingrasat putin si toata lumea ma intreaba daca sant insarcinata,dar...?! Nu stiu,pentru ca am devenit obsedata de testele de sarcina si culmea...toate sunt negative.Am uitat sa spun ca simt in zona sfarcurilor o umezeala si chiar se vede pe bluza ceva(a curs). Ma poate ajuta cineva cu o explicatie la toate astea?