anticonceptionale
-
21 Mar 2005, 21:520 0Stie cineva ce anticonceptionale se elibereaza fara prescriptie? Am fost la un doctor care mi-a zis ca nu elibereaza anticonceptionale minorilor... Precizez ca am 17 ani....Ma ajuta cineva?
-
21 Mar 2005, 21:55Dar 17 ani nu ti se pare o varsta cam frageda pt administrarea de anticonceptionale?Nu e bine sa iei asa ceva la intamplare,ar trebui sa-ti faci niste analize si sa ti le prescrie un medic.
-
21 Mar 2005, 22:08Nu te nenoroci....conceptionalele sunt pastilele cu cele mai multe efecte adverse....ia si te informeaza ,citeste pe forum parerea la alte eve.Nu te grabi sa iei anticonceptionale ca o sa ai timp destul.
-
21 Mar 2005, 22:33te duci la un cabinet de planning familial si iti da de acolo. fii fara grija, nu iti fac nesimtitii analize.. tot dupa ureche ti le dau. (expertienta unei prietene)
mai bine intereseaza-te inainte de a lua.. -
22 Mar 2005, 08:52Draga alexandra6 sunt de acord ca trebuie sa vezi un medic, insa mai bine dute la un ginecolog si nu la planing familial ( din experienta iti spun ca s-ar putea sa iei teapa).Exista o sumedenie de anticonceptionale care se dau fara prescriptie ( si zau asa, de unde stie farmacista ca tu ai doar 17 ani?)Doctorul meu recomanda Logest (cam scumput); eu folosesc de multi ani asa ceva si nu pot spune ca mi-au facut rau.
Oricum m-ai documenteaza-te si bafta.