Tratament pentru acnee fara medicamente
-
23 Oct 2012, 11:170 0Am probleme cu acneea si am gasit un tratament care zice ca vindeca definitiv si cica nu are efecte adverse. Problema e ca e cam scumput si nu stiu ce sa fac, daca sa incerc sau nu? Este prezentat pe larg in emisiunea aceasta: http://womantv.ro/tv/viewvideo/81/estetica-si-chirurgie/ estetica-ep8-tratam-acneea-fara-medicamente.html
Vreau si eu o parere, ce sa fac, sa incerc? Mentionez ca am incercat medicamente, Roaccutane, si mi-a fost extrem de rau, nu as mai incerca. Cum vi se pare ce prezinta in emisiune? E o televiziune online pt femei, eu urmaresc cam toate emisiunile. -
23 Oct 2012, 12:02Corina draga, am vazut in istoricul tau ca tu de fapt promovezi WOMEN TV, aproape saptamanal vii cu diverse topicuri care de fapt promoveaza acesta emisune si indirect acesta clinica care face diverse tratamente pt acnee, celulita, vergeturi...
Pacat, mi-ar fi placut sa pot sa te ajut cu sfaturi reale in tratarea naturista a acneei....sunt total dezamagita de reclama mascata la care apelezi ca sa promovezi acest site.
Ai putea sa-ti pui reclama la sectia de MICA PUBLICITATE, cred ca acolo ar fi mai cinstit, nu crezi?