imbalonare sau ce?
-
21 Oct 2012, 00:340 0Buna! am si eu o mareee nelamurire,de vreo saptamana burta mea arata ca un balonas...zici ca sunt insarcinata in vreo 3 luni,daca nu mai bine,eu fiind si foarte slaba. Am o viata sexuala activa,dar de fiecare data m-am protejat,dar am avut si surpriza sa se rupa prezervativul cu toate ca el spune ca nu ejaculase. Cand mi-am vazut burta atat de mare,m-am gandit si la o sarcina(mai ales ca am o pofta imensa de mancare) si acum 2 zile am facut si un test de sarcina care a iesit negativ. Tin sa mentionez ca eu am scaun foarte greu si foarte rar..dar de o saptamana ies doar cu laxative,m-am gandit ca poate asta e cauza...dar tot ma sperie,e foarte mare.alte cauze stiti? sa mai fac un test?oare poate sa fie o sarcina?
cu toate ca luna trecuta mi-a venit menstruatia(mai devreme cu o saptamana),iar burtica mea e cam foarte mare ca sa fie o sarcina de curand. N-am nicio idee. Ajutoooor,va rog! :*
Acest mesaj a fost editat de către Anonim92: 21 Oct 2012, 00:36 -
21 Oct 2012, 01:39Nu panica.Pt inceput mai fa un test,unul bun,si daca da negativ,e in regula.O burtica nui destul pt o sarcina,sunt mai multe simptome.
-
22 Oct 2012, 13:02Daca nu e de la stomac si de la faptul ca mergi rar la toaleta,atunci ar fi bine sa mergi la un ginecolog ca unele afectiuni se pot manifesta prin balonare+ alte simptome. Sper sa nu fie cazul la tine.
Vis-a-vis de aceste lucruri,am si eu o mica problema. Din cand in cand simt in partea de jos a burticii un fel de presiune/discomfort, ca atunci cand sta sa vina menstruatia si nu te simti bine. Eu am fost la ginecolog si am facut ecografie si test pentru eventuale infectii sau ciuperci si toate au iesit bune,mi-a zis ca sunt sanatoasa. La toaleta merg zilnic,nu am probleme. Credeti ca este totusi ceva sau sunt eu prea stresata si cobesc prea mult? Chiar azi am acea senzatie iar care a persistat de ieri.