Pasta de dinti naturala!

•  
    • 57 mesaje
    19 Oct 2012, 17:14
    0 0
     Eu am avut probleme mari cu pastele de dinţi. În loc să scap de tartru, mai mult acumulam, deşi mă spăl de 3 ori pe zi, uneori chiar şi de 4 ori. Serios L a trebuit să merg urgent la detartraj, dupa care am mers la plafar si am intrebat de paste de dinti naturale si am gasit acolo o pastă de dinţi Weleda, cu gălbenele. Gălbenele sunt super bune pentru aproape orice afectiune, asa ca mi-am cumparat-o imediat. Pasta are  un gust plăcut, din ce am văzut acolo la ingrediente este ulei de fenicul, o alternativă la mentă în caz de tratament homeopatic. Momentan sunt mulţumită si mi-a propus sa incerc si pasta de dinti cu rathania, tot de la Weleda, amebele au acelasi pret, 27  Lei.Vă ţin la curent!
  •  
    • 17 mesaje
    11 Nov 2012, 13:53
    0 0
    andreeaiovici said: Eu am avut probleme mari cu pastele de dinţi. În loc să scap de tartru, mai mult acumulam, deşi mă spăl de 3 ori pe zi, uneori chiar şi de 4 ori. Serios L a trebuit să merg urgent la detartraj, dupa care am mers la plafar si am intrebat de paste de dinti naturale si am gasit acolo o pastă de dinţi Weleda, cu gălbenele. Gălbenele sunt super bune pentru aproape orice afectiune, asa ca mi-am cumparat-o imediat. Pasta are  un gust plăcut, din ce am văzut acolo la ingrediente este ulei de fenicul, o alternativă la mentă în caz de tratament homeopatic. Momentan sunt mulţumită si mi-a propus sa incerc si pasta de dinti cu rathania, tot de la Weleda, amebele au acelasi pret, 27  Lei.Vă ţin la curent!

. Întrebarea mea este de ce doresti pasta de dinti naturală? Sa scapi de tartru? Ce probleme ai avut in legătura cu pastele de dinti uzuale?