Medicament ocologic TYVERB (LAPATINIB)
-
0 0Buna dragelor,
Am o prietena care a fost operata de cancer la san. A facut diverse tratamente iar in ultima perioada i s-a dat sa faca tratament cu TYVERB (LAPATINIB). de 250 mg. Dupa putin timp n-a mai putut sa-l ia pt. ca nu l-a suportat. Ea doreste sa vanda medicamentul (mai are 2 flacoane x 70 capsule). Am incercat s-o ajut si sa-i pun anuntul de vanzare pe diverse site-uri dar tranzactiile cu medicamente nu sunt adminse. Mi s-a spus ca este un medicament care nu se gaseste dar prietena mea nu incearca sa faca specula. Ea are bonul de la medicament. Asa ca, daca este cineva interesat o puteti contacta la tel.0731.552.272. Multa sanatate. -
Draga mea, imi pare nespus de rau pt prietena ta, dar eu cred ca in cazul ei ar trebui sa incerce sa suporte acest medicament, inseamna ca este foarte eficient. Dupa ceva timp organismul o sa accepte toate aceste manifestari care o dau pe dos.
Sotul meu a murit in urma cu 3 saptamani de cancer la pancreas si am incercat multe metode si medicamente care il epuizau dar printre dinti mi-a spus ca ar fi in stare sa manance si un caine mort daca i l-ar rrecomanda un doctor doar ca sa traiasca.Stiu ca sunt foarte scumpe medicamentele pt tratarea cancerului.Eu am ramas cu multe medicamente foarte greu de procurat .
Nu cred ca ai sa gasesti cumparatori.
Dumnezeu sa o imbratiseze cu iubirea lui si sa ii lungeasca zilele.Altceva nu stiu ce sa iti zic.
-
Angora, imi pare rau sa aud asta. Cory, multumesc de urari. O sa o sfatuiesc sa mai incerce dar nu stiu daca are rost. A facut multe tratamente dar acesta a tintuit-o la pat. A spus ca nu mai rezista sa-l faca. Insa nu si-a pierdut speranta si credinta, draga de ea. imi pare asa de rau, este fata tanara...
-
angora_first said:
Draga mea, imi pare nespus de rau pt prietena ta, dar eu cred ca in cazul ei ar trebui sa incerce sa suporte acest medicament, inseamna ca este foarte eficient. Dupa ceva timp organismul o sa accepte toate aceste manifestari care o dau pe dos.
Sotul meu a murit in urma cu 3 saptamani de cancer la pancreas si am incercat multe metode si medicamente care il epuizau dar printre dinti mi-a spus ca ar fi in stare sa manance si un caine mort daca i l-ar rrecomanda un doctor doar ca sa traiasca.Stiu ca sunt foarte scumpe medicamentele pt tratarea cancerului.Eu am ramas cu multe medicamente foarte greu de procurat .
Nu cred ca ai sa gasesti cumparatori.
Dumnezeu sa o imbratiseze cu iubirea lui si sa ii lungeasca zilele.Altceva nu stiu ce sa iti zic.