Herpes genital?

•  
    • 4 mesaje
    9 Oct 2012, 23:10
    0 0
    acum cateva saptamani am avut o relatie cu o colega de la job mi a facut sex oral si acum dupa vreo 3-4 zile la penis mi a aparut o roseala doar intr-o zona si dimineata cand ma trezeam 2 zile la rand o mancarime de innebuneam.....m am dus la dermatolog mi a dat Aciclovir 20 de pastile sa iau cate 2 la 5 ore, Solutie Cristal Violet si o solutie un amestec preparat de farmacista(nu prea inteleg ce scrie pe reteta 3 substante(nistolin ,etc)....e buna reteta care mi a dat-o??? Va rog mult spuneti mi ....Va multumesc
  •  
    • 4 mesaje
    10 Oct 2012, 23:01
    0 0
    Seby19 said:acum cateva saptamani am avut o relatie cu o colega de la job mi a facut sex oral si acum dupa vreo 3-4 zile la penis mi a aparut o roseala doar intr-o zona si dimineata cand ma trezeam 2 zile la rand o mancarime de innebuneam.....m am dus la dermatolog mi a dat Aciclovir 20 de pastile sa iau cate 2 la 5 ore, Solutie Cristal Violet si o solutie un amestec preparat de farmacista(nu prea inteleg ce scrie pe reteta 3 substante(nistolin ,etc)....e buna reteta care mi a dat-o??? Va rog mult spuneti mi ....Va multumesc

Ba ce tarani romanii astia unul nu stie sa raspunda 

•  
    • 17 mesaje
    11 Nov 2012, 14:02
    1 0
    Seby19 said:
    Seby19 said:acum cateva saptamani am avut o relatie cu o colega de la job mi a facut sex oral si acum dupa vreo 3-4 zile la penis mi a aparut o roseala doar intr-o zona si dimineata cand ma trezeam 2 zile la rand o mancarime de innebuneam.....m am dus la dermatolog mi a dat Aciclovir 20 de pastile sa iau cate 2 la 5 ore, Solutie Cristal Violet si o solutie un amestec preparat de farmacista(nu prea inteleg ce scrie pe reteta 3 substante(nistolin ,etc)....e buna reteta care mi a dat-o??? Va rog mult spuneti mi ....Va multumesc

Ba ce tarani romanii astia unul nu stie sa raspunda 

. Pai ai fost la medic, ai un diagnostic, care este întrebarea si nedumirirea ta? Spune-ne daca a dat rezultate de la tratament. ar fi util sa ne spui si daca in afara de sex oral ai mai făcut si altfel de sex cu colega )) știu ca îți vine sa razi dar e o explicație medicală pt care te întreb asta! Herpes simplex virus e de 2 tipuri: tipul 1 si tipul 2, cu localitări diferite: tipul 1 sus si tipul 2 jos, daca ma întelegi.