Celule stem
-
1 0Buna, ce parere aveti despre recoltarea de celule stem? Mi0ar fi de ajutor un sfat despre ce banci de celule stem imi recomandati.
Multumesc mult! -
angora_first said:ellado poti sa spui mai multe despre contractul ficei tale in legatura cu celulele stem???.Regima Maria este spitalul privat din Brasov
pai nu stiu ce sa-ti zic, ce anume te intereseaza.....sint informatii pe site-ul lor.
(amanunte nu stiu, dar daca te intereseaza ceva in mod deosebit o pot intreba)
ei au aranjat si pt nastere la RM, au platit.
pt recoltare avea oricum ceva reducere, dar la baby expo care a fost recent, RM a venit cu o super oferta daca faceai contractul atunci.
(si-au cumparat si carucior
)
normal ca l-au facut, ca si asa nasterea costa mult, dar probabil tot cam cit intr-un spital de stat unde iti cumperi toate cele si costurile cap coada ajung, aproape, la aceeasi cifra.
in schimb, conditiile nu se compara.
aici nu au nevoie decit de haine de scos copilul din spital
Acest mesaj a fost editat de către ellado: -
ellado said:
angora_first said:ellado poti sa spui mai multe despre contractul ficei tale in legatura cu celulele stem???.Regima Maria este spitalul privat din Brasov
pai nu stiu ce sa-ti zic, ce anume te intereseaza.....sint informatii pe site-ul lor.
(amanunte nu stiu, dar daca te intereseaza ceva in mod deosebit o pot intreba)
ei au aranjat si pt nastere la RM, au platit.
pt recoltare avea oricum ceva reducere, dar la baby expo care a fost recent, RM a venit cu o super oferta daca faceai contractul atunci.
(si-au cumparat si carucior
)
normal ca l-au facut, ca si asa nasterea costa mult, dar probabil tot cam cit intr-un spital de stat unde iti cumperi toate cele si costurile cap coada ajung, aproape, la aceeasi cifra.
in schimb, conditiile nu se compara.
aici nu au nevoie decit de haine de scos copilul din spital

probabil i-au cumparat plodului si diploma de la harvard, l-or fi casatorit intrauterin, i-or fi planificat si trait viata deja.
cred ca si plodul asta e inventat de mintea ta ratacita, nu mai gaseai cu ce sa te lauzi.
pentru tine nu au gasit vreun sistem de criogenie, sau te mumifica?

-
Luiza_R said:Eu cunosc 2 mamici care au recoltata cu baby stem, este o clinica din Germania, tot acolo sunt stocate si celulele. Ele au fost foarte multumite de servicii si de cum au fost tratate. Nu stiu inca ce decizie sa iau mai ales pentru ca este o decizie importanta.
Exista in Timisoara banca de celule stem,asta ce am auzit la tv.Dar iti spun din surse sigure ca nu sant foarte bune decat in leucemii si bolii oftamologice...doar atat.Eu am un copil cu dizabilitati si am mers cu el pe la toti marii doctori din romania si din afara (cu recomandari strong).Crede-ma ca toti m-au sfatuit sa nu-i fac copilului meu transplant cu celule stem daca imi doresc sa nu fiu eu "criminala"la propriul meu copil. Asta pentru ca,cu celulele stem,copilul poate recupera 50% timp de 4-5-6 ani si apooi aceste celule se inmultesc in corpul copilului,ii inunda practic organismul ce pate duce la deces.Cunosc persoane care s-au incapatanat sa asculte si au vandut tot ce au avut ca sa faca acest transplant si din pacate,nici o ameliorare macar in tratarea copilului.Uite de exemplu problema Laviniei Milorsovici,dupa 4 ani de la transplant,fetita a decedat.Dar daca vrei neaparat,poti intra pe google si sigur acolo vei gasii banci pt.celule stem.Te sfatuiesc doar sa te gandesti bine.
-
Mikymihaela17 said:
Luiza_R said:Eu cunosc 2 mamici care au recoltata cu baby stem, este o clinica din Germania, tot acolo sunt stocate si celulele. Ele au fost foarte multumite de servicii si de cum au fost tratate. Nu stiu inca ce decizie sa iau mai ales pentru ca este o decizie importanta.
Exista in Timisoara banca de celule stem,asta ce am auzit la tv.Dar iti spun din surse sigure ca nu sant foarte bune decat in leucemii si bolii oftamologice...doar atat.Eu am un copil cu dizabilitati si am mers cu el pe la toti marii doctori din romania si din afara (cu recomandari strong).Crede-ma ca toti m-au sfatuit sa nu-i fac copilului meu transplant cu celule stem daca imi doresc sa nu fiu eu "criminala"la propriul meu copil. Asta pentru ca,cu celulele stem,copilul poate recupera 50% timp de 4-5-6 ani si apooi aceste celule se inmultesc in corpul copilului,ii inunda practic organismul ce pate duce la deces.Cunosc persoane care s-au incapatanat sa asculte si au vandut tot ce au avut ca sa faca acest transplant si din pacate,nici o ameliorare macar in tratarea copilului.Uite de exemplu problema Laviniei Milorsovici,dupa 4 ani de la transplant,fetita a decedat.Dar daca vrei neaparat,poti intra pe google si sigur acolo vei gasii banci pt.celule stem.Te sfatuiesc doar sa te gandesti bine.
Bineinteles, ca exista atatea cazuri in care transplantul cu celeule stema fost un succes. O astfel de interventie normal ca nu poate fi garantata 100% insa poate fi incercata daca alta solutie nu exista si acesta ar fi cea mai buna varianta.
Eu am decis sa stochez, si ma bucura acest lucru. Singura grija ar fi sa fim cu bagare de seama unde stocam. Nu toate bancile au niste servicii bune iar contractele sunt foarte importante pt ca ar trebui sa respecte ce se promite.
-
Luiza_R said:Buna, ce parere aveti despre recoltarea de celule stem? Mi0ar fi de ajutor un sfat despre ce banci de celule stem imi recomandati.
Multumesc mult!Eu am stocat la o banca din Germania, mi se pare ca au cea mai riguroasa legislatie. Insa orice banca alegi , alege sa stochezi celule stem izolate din sange si nu sangele integral pentru ca in cazul sangelui exista restrictii de greutate in cazul unui transplant si plus ca isi mai pierd si din viabilitate celule din sange dupa decriogenare.