insomnii
-
0 0Buna, de mai bine de un an nu mai pot dormi noaptea, adorm tot dupa ora 2 iar la 8 dimineata sau mai repede deja sunt in picioare nu mai am somn, dorm foarte putin, sunt zile in care nu dorm deloc, si nu stiu ce sa fac, am uneori cearcăne asa urâte din cauza asta, multe persoane mi-au zis sa sting tv-ul, lumină etc si sa incerc sa dorm dar tot nu reuşesc, pot sta ore in şir asa si nimic, tot nu adorm, deci imi poate spune si mie cineva ce aş putea face? Mulţumesc..
Acest mesaj a fost editat de către oana_andreea20: -
Si mie mi se intampla asta, inca nu am gasit vreo solutie. Mai imi fac un ceai la 1 noaptea de liniste si pierdut-a printre ganduri, ma ia somnul. Cateodata plang de ciuda ca vreau sa dorm, dar nu pot. Ma uit mirata la iubitul meu cum doarme in 5-10 minute si nu-mi vine sa cred. Dute la doctor, sigur trebuie sa aiba el vreun leac. Alceva nu stiu ce sa zic.
Bafta
Acest mesaj a fost editat de către aAnca91: -
aAnca91 said:Si mie mi se intampla asta, inca nu am gasit vreo solutie. Mai imi fac un ceai la 1 noaptea de liniste si pierdut-a printre ganduri, ma ia somnul. Cateodata plang de ciuda ca vreau sa dorm, dar nu pot. Ma uit mirata la iubitul meu cum doarme in 5-10 minute si nu-mi vine sa cred. Dute la doctor, sigur trebuie sa aiba el vreun leac. Alceva nu stiu ce sa zic.
Bafta
mulţumesc pt sfat
-
cand nu pot sa dorm, ma dau jos din pat si deschid larg ferestra...indiferent cum e vremea afara...cu cat e mai frig si ma ia cu frigul cu atat imi vine somnul mai repede; ma oxigenez si ma ia cu somnul

fac o plimbare dupa masa de seara, mananc usor seara si incerc sa nu ma gandesc la ce ma preocupa...pun problemele deoparte...
daca nu adorm...functionez ca pe vremea cand eram studenta, dar in sens invers
ma dau jos din pat, ma duc in alta camera imi iau o carte si imi spun ca trebuie sa stau toata noaptea sa citesc...sa vezi ce repede vine somnul
-
sorell said:cand nu pot sa dorm, ma dau jos din pat si deschid larg ferestra...indiferent cum e vremea afara...cu cat e mai frig si ma ia cu frigul cu atat imi vine somnul mai repede; ma oxigenez si ma ia cu somnul

fac o plimbare dupa masa de seara, mananc usor seara si incerc sa nu ma gandesc la ce ma preocupa...pun problemele deoparte...
daca nu adorm...functionez ca pe vremea cand eram studenta, dar in sens invers
ma dau jos din pat, ma duc in alta camera imi iau o carte si imi spun ca trebuie sa stau toata noaptea sa citesc...sa vezi ce repede vine somnul
Da mulţumesc e chiar o idee buna chestia cu cititul
-
Am perioade de insomnii crase, ma terminau. Mi-a fost recomandat de doctor "vis plakut", ceva de somn, cica pe baza deplante. Nu stiu daca subconstientul lucra sau chiar erau bune pastilele, da stiu ca reuseam pin la urma sa adorm. In perioadele cu insomnii stiam toate filmele de noapte de la teveu.
-
eu, de 1 an jumate de cind sotul meu nu mai este, plus inca 6 luni inainte, cind i-au depistat boala, doar atipesc noaptea, cred ca insumate minutele de motaiala ar putea face vreo 2 ore.
mai grav e ca de fix o saptamina nu am dormit deloc.
ce gramuri deschise! la mine se inchid geamurile doar cind e vijelie sau visol ... n-are efect aerul racoros al noptii.
am evitat sa iau pastile, ceaiurile n-au efect, decit de facut poteca la baie
Acest mesaj a fost editat de către ellado: -
Un produs natural, a carei eficienta a fost pe pacienti cu tulburari de somn, este produsul Noapte buna.Se administreaza 1-2capsule seara, înainte de culcare.
Durata curei: 2-3 luni, sau conform recomandării medicului. Curele se pot repeta cu pauze de 7 zile intre ele.
In timpul zilei se administreaza capsulele Antistres, 1-2 capsule de 2 ori pe zi, intre mese.Seara se bea 1-2 cani de ceai Somn linistit.In camera de dormit se face aromaterapie cu ulei de lavanda.Uleiul de lavanda adaugat intr-un ulei de masaj care va fi folosit la masajul corpului, aduce un plus de relaxare si calm.