imaginatie sau sarcina?

•  
    • 4 mesaje
    3 Oct 2012, 12:55
    0 0
    Va rog sa ma jutati  . Pe 28iulie am avut ultimul contact sexual cu prietenul meu nepreotejat fara ca el sa ejaculeze in mine,si de atunci mi-a venit cm de 3ori,in fiecare luna.Nu de mult am facut 2teste si au iesit negative ambele.Problema e ca nu sunt sigura daca el intradevar nu a ejaculat,fiind ocupata cu licenta,invatat etc am omis sa fac un control,iar momentan sunt intr-o tara straina...Sunt stresata,nu pot dormi noptile...simt ca mi misca ceva in burta,sau e stomacul...credeti ca as putea fi insarcinata desi am avut cm in toate aceste 3luni?va rog sa imi raspundeti :((
  •  
    • 1784 mesaje
    5 Oct 2012, 19:01
    0 0
    Daca ti ai facut teste de sarcina care sunt negative in plus ai mai avut si ciclu unde-i panica fiindca nu inteleg?
  •  
    • 13910 mesaje
    6 Oct 2012, 22:12
    1 3
    lorrelaine said:Va rog sa ma jutati  . Pe 28iulie am avut ultimul contact sexual cu prietenul meu nepreotejat fara ca el sa ejaculeze in mine,si de atunci mi-a venit cm de 3ori,in fiecare luna.Nu de mult am facut 2teste si au iesit negative ambele.Problema e ca nu sunt sigura daca el intradevar nu a ejaculat,fiind ocupata cu licenta,invatat etc am omis sa fac un control,iar momentan sunt intr-o tara straina...Sunt stresata,nu pot dormi noptile...simt ca mi misca ceva in burta,sau e stomacul...credeti ca as putea fi insarcinata desi am avut cm in toate aceste 3luni?va rog sa imi raspundeti

cm-unitate de masura .....
    inveti pt licenta? n-as crede!

mai bine cumperi o ruleta  

•  
    • 4 mesaje
    23 Oct 2012, 16:19
    1 0
    ellado cm=ciclul menstrual,iti recomad tie rulota!!
  •  
    • 8217 mesaje
    23 Oct 2012, 16:23
    0 2
    esti balonata?

cum dracu sa fie sarcina? exista multe alte simptome, nu ca-ti misca ceva prin burta. auzi....
  •  
    • 1784 mesaje
    23 Oct 2012, 23:16
    0 0
  •  
    • 4 mesaje
    28 Oct 2012, 14:42
    0 0
    Pe 17octombrie mi-a venit ciclul menstrual ,insa doar 2zile normale,abundente si restul 3zile putin si de culoare maroniu inchis...(in mod normal am 4zile abundente).Ce sa mai cred?
  •  
    • 1166 mesaje
    28 Oct 2012, 14:47
    1 0
    mai fata esti bonlava de paranoia. nu esti bre insarcinata!!!
  •  
    • 4 mesaje
    28 Oct 2012, 15:33
    1 0
    Posibil,la cate sute de forumuri am citit incept sa o iau razna...