imaginatie sau sarcina?
-
0 0Va rog sa ma jutati . Pe 28iulie am avut ultimul contact sexual cu prietenul meu nepreotejat fara ca el sa ejaculeze in mine,si de atunci mi-a venit cm de 3ori,in fiecare luna.Nu de mult am facut 2teste si au iesit negative ambele.Problema e ca nu sunt sigura daca el intradevar nu a ejaculat,fiind ocupata cu licenta,invatat etc am omis sa fac un control,iar momentan sunt intr-o tara straina...Sunt stresata,nu pot dormi noptile...simt ca mi misca ceva in burta,sau e stomacul...credeti ca as putea fi insarcinata desi am avut cm in toate aceste 3luni?va rog sa imi raspundeti :((
-
lorrelaine said:Va rog sa ma jutati . Pe 28iulie am avut ultimul contact sexual cu prietenul meu nepreotejat fara ca el sa ejaculeze in mine,si de atunci mi-a venit cm de 3ori,in fiecare luna.Nu de mult am facut 2teste si au iesit negative ambele.Problema e ca nu sunt sigura daca el intradevar nu a ejaculat,fiind ocupata cu licenta,invatat etc am omis sa fac un control,iar momentan sunt intr-o tara straina...Sunt stresata,nu pot dormi noptile...simt ca mi misca ceva in burta,sau e stomacul...credeti ca as putea fi insarcinata desi am avut cm in toate aceste 3luni?va rog sa imi raspundeti

cm-unitate de masura .....
inveti pt licenta? n-as crede!
mai bine cumperi o ruleta