ce ma fac? :((

•  
    • 47 mesaje
    30 Sep 2012, 08:13
    0 0
    buna fetelor, de 2 zile m-am pus si am vopsit 2 usi , dupa prima zi de vopsit, seara, a inceput sa ma usture gatul, a doua zi la fel, acum dimineata si mai tare, am luat tot felul de medicamente codamin pt prevenirea racelii si a gripei, propolis cu vitamina c , dr mom, nu mai stiu ce sa fac ma ustura ingrozitor, eu cred ca sunt arsa de la diluant! astept sfaturile voastre, va multumesc si va pup
  •  
    • 21 mesaje
    30 Sep 2012, 20:34
    0 0
    nu cred ca ai ce sa i faci si mai mult ca sigur nu e raceala.. trebuie doar sa astepti 
  •  
    • 17 mesaje
    11 Nov 2012, 14:51
    0 0
    ralu93 said:buna fetelor, de 2 zile m-am pus si am vopsit 2 usi , dupa prima zi de vopsit, seara, a inceput sa ma usture gatul, a doua zi la fel, acum dimineata si mai tare, am luat tot felul de medicamente codamin pt prevenirea racelii si a gripei, propolis cu vitamina c , dr mom, nu mai stiu ce sa fac ma ustura ingrozitor, eu cred ca sunt arsa de la diluant! astept sfaturile voastre, va multumesc si va pup

Ai dreptate! ai tras pe nas vapori, exista si lacuri, vopseluri pe baza de apa, uita-te pe produs si vezi ce ai inhalat. Acum sa îți spun ca si eu am pătit ceva similar inspirand vapori de dezinfectant de suprafete. Mi-am ars mucoasa nazala(rinita) numai ca s-a continuat cu o reacutizare a sinuzitei( mucoasa sinusala comunica cu cea a nasului) iar pana la urma a ajuns in plamani ( bronsita ). Primele 2 zile mi-a fost destul de rau, următoarea nu am putut mânca nimic, iar următoarea m-am dus la spital. Tratament cu antibiotice asociate, perfuzii, vitamine, in 3 zile m-am pus pe picioare. Am pătit-o Rau. Morala: a MAN's got to do what a MAN's got to do ....si sa purtam masca