Ajutor!intarziere ciclu 19 zile

•  
    • 1 mesaje
    28 Sep 2012, 11:03
    0 1
    Am 24 de ani,luna trecuta am facut dragoste pentru prima data,am fost virgina,tot timpul am facut-o cu prezervativ,mereu ejaculeaza in el,am dureri de burta ca si cum ar venii dar nu vine,curge un lichid alb nemirositor si ciclul nu vine,am verificat prezervativele si nicunul nu erau rupte dupa contact,in 4 septembrie din cauza pozitiei sexuale prezervativul era iesit de pe penis bine dupa terminarea actului sexual,banuiesc ca intelegeti la ce ma refer,dar nici urma sa se fii spart poate sa fii dat pe langa nici asta nu as crede,am facut 3 teste de sarcina,unul chiar ieri si au iesit negative,logodnicul imi repeta intruna cum ca am ramas de aceea nu imi vine ,problema e ca niciodata nu mia intarzia mai mult de o saptamana,dar 19 zile e cam mult si nu vine deloc medicul ginecolog e in concediu pana saptamana viitoare vineri si nu am cum sa consult unul ,daca sarcina nu e atunci ce poate fii ,din cauza ca a fost primul contact si sa intarzie dar de ce asa de mult,o raceala daca elimin lichidul acela alb,sincer ma stresez si numai la asta ma gandesc pana vine medicul asta,da-ti un sfat ca nu mai rezist.
  •  
    • 1784 mesaje
    28 Sep 2012, 17:46
    1 0
    Pai, daca ai facut teste si sunt negative, adica a doua liniuta nu se coloreaza absolut de loc, mai mult ca sigur nu esti insarcinata. Insa probabil esti dereglata (hormonal), mai mult ca sigur foarte stresata si asta este suficient sa-ti intarzie menstruatia.
  •  
    • 5609 mesaje
    28 Sep 2012, 23:28
    0 0
    puiutz24 said:Am 24 de ani,luna trecuta am facut dragoste pentru prima data,am fost virgina,tot timpul am facut-o cu prezervativ,mereu ejaculeaza in el,am dureri de burta ca si cum ar venii dar nu vine,curge un lichid alb nemirositor si ciclul nu vine,am verificat prezervativele si nicunul nu erau rupte dupa contact,in 4 septembrie din cauza pozitiei sexuale prezervativul era iesit de pe penis bine dupa terminarea actului sexual,banuiesc ca intelegeti la ce ma refer,dar nici urma sa se fii spart poate sa fii dat pe langa nici asta nu as crede,am facut 3 teste de sarcina,unul chiar ieri si au iesit negative,logodnicul imi repeta intruna cum ca am ramas de aceea nu imi vine ,problema e ca niciodata nu mia intarzia mai mult de o saptamana,dar 19 zile e cam mult si nu vine deloc medicul ginecolog e in concediu pana saptamana viitoare vineri si nu am cum sa consult unul ,daca sarcina nu e atunci ce poate fii ,din cauza ca a fost primul contact si sa intarzie dar de ce asa de mult,o raceala daca elimin lichidul acela alb,sincer ma stresez si numai la asta ma gandesc pana vine medicul asta,da-ti un sfat ca nu mai rezist.