Dureri la ovare

•  
    • 1 mesaje
    24 Sep 2012, 21:21
    0 0
    Buna seara as dori sa stiu la ce se poate ajunge si ce poate patii la un moment dat o persoana de sex feminin care pateste o raceala la ovare? Raspuns urgent va rog...Am auzit ca se poate infunda trompa dar as vrea sa stiu pana unde se poate ajunge cat de rau poate fi si sa imi spuneti niste metode cel putin de ameliorare temporare a durerilor.
  •  
    • 735 mesaje
    24 Sep 2012, 22:24
    0 0
    iviakira said:Buna seara as dori sa stiu la ce se poate ajunge si ce poate patii la un moment dat o persoana de sex feminin care pateste o raceala la ovare? Raspuns urgent va rog...Am auzit ca se poate infunda trompa dar as vrea sa stiu pana unde se poate ajunge cat de rau poate fi si sa imi spuneti niste metode cel putin de ameliorare temporare a durerilor.

De unde stii ca ai "patit o raceala la ovare" si durerea abdominala nu este de alta cauza? Daca ceri sfaturi de ameliorare a durerii inseamna ca este de intensitate crescuta si ca nu ai fost la medic. Lucrurile chiar ar putea sa se complice, sa stii...

•  
    • 5609 mesaje
    25 Sep 2012, 01:51
    0 0
    Nu-i musai sa ti se umfle trompele, dar este posibil sa ai infectie si cel mai grav este sa se transforme in  septicemie, asta se intampla cu infectiile grave netratate.

Un tratament in caz de septicemie este antibioticul si daca ovarele sunt pline de puroi sau trompele se purcede la extirparea lor chirurgicala.

Un sfat la obiect pentru situatia ta actuala este cazul sa mergi de urgenta la medic sa te poate vedea, palpa ca nu-i de gluma si nici de joaca sa stai in acest fel.
  •  
    • 128 mesaje
    27 Sep 2012, 09:00
    0 0
    Pentru infectii in sfera genitala, va recomand un tratament cu antibiotice naturale.Biosept capsule, 1-2 capsule de 3 ori pe zi, inainte de masa, Biosept forte, 4 picaturi de 3 ori pe zi, la 2 ore dupa masa, Biosept tinctura, 30 picaturi de 3 ori pe zi, la o cana cu ceai intre mese.Sunt produse fara efecte secundare, testate clinic si in laborator(solutia de uleiuri esentiale), pe o gama larga de germeni.