Momente dificile

•  
    • 275 mesaje
    23 Sep 2012, 20:20
    0 0
    O prietena foarte buna (colega de banca din liceu) trece prin momente grele. Necasatorita, doar cu mama care nu e in tara, undeva la sute de km,si  singura imi povestea ca are hemoragii puternice. A mers la serviciu, s-a declansat acolo din nou, a fost dusa la chirurgie - chiuretaj si biopsie. Am vorbit cu ea, psihic imi spune ca e terminata. Rezultatul nu e bun si i s-a indicat operatie de urgenta. N-am insistat cu intrebari, mi-a spus ca nu mai poate vorbi pe tema asta.
    Cum pot sa-i fiu alaturi in astfel de momente? N-am putut sa-i spun mare lucru, mi-am dat seama ca face eforturi sa vorbeasca.
  •  
    • 3354 mesaje
    24 Sep 2012, 15:31
    0 0
    poate sa fie fibrom uterin si sa necesite histerectomie... asta insemna intrare fortata in menopauza, adio copii, adio tot ce inseamna o viata sexuala si de femeie normala...

trebuie sa-i fi aproape, e posibil sa aiba depresii, chiar tendinte de suicid... nu stiu ce sa-ti spun sa faci concret, ai putea sa mergi sa stai cu ea o perioada sau sa o iei la tine...

e cumplit, ca probabil e foarte tanara... pana atunci, daca nu poate sa vb, trimite-i mesaje pe telefon non-stop...

incearca sa pari pozitiva si optimista...
  •  
    • 9728 mesaje
    24 Sep 2012, 18:00
    0 0
    Hai sa nu fim asa prapastioase
    Da, poate fi fibrom uterin, dar exista interventii asupra fibrmului minim invazive, de ultima ora:

http://www.fibromuterin.ro/embolizare.html