Disperare!

•  
    • 4 mesaje
    21 Sep 2012, 17:15
    0 0
    Buna fetelor,vreau sa va cer o parere pentru ca nu stiu ce sa mai fac,de ceva timp am niste cosulete pe fata,cand le maschez cu fond de ten nu se vad aproape deloc,dar cand sunt demachiata sunt oribile,eu de fel sunt o tipa frumoasa,am 15 ani si nu vreau sa ma laud spunand asta,insa aceasta tragica intamplare m-a marchat pe viata si m-am gandit pentru a scapa definitiv sa ma sinucid,sunt disperata si toata ziua gandul meu imi sta doar aici,toti spun ca sunt nebuna,dar asta mi-a pus capac,si nu mai am scapare,ajutati-ma ce sa fac sa ma sinucid?
    Acest mesaj a fost editat de către RahelaRaducan: 21 Sep 2012, 17:19
  •  
    • 21 mesaje
    28 Sep 2012, 01:12
    0 0
    heeeeeeeeeeeei uuusooooooooooorr!!!!!! sunt doar niste cosuleteee!!!!!!! unde-i panica?? strange niste bani, ia ti niste produse naturiste pentru asa ceva ,dar sa fie bune ,chiar daca sunt mai scumpe . la cate produse au aparut in zilele noastre cum poti sa mai intrebi asa ceva ? ai rabdare si nu mai da cu  fond de ten k mai rau le faci..  astept sa ti cumperi si sa revii pe forum cu vesti bune ok ?
  •  
    • 8 mesaje
    30 Sep 2012, 15:44
    0 0
    RahelaRaducan said:Buna fetelor,vreau sa va cer o parere pentru ca nu stiu ce sa mai fac,de ceva timp am niste cosulete pe fata,cand le maschez cu fond de ten nu se vad aproape deloc,dar cand sunt demachiata sunt oribile,eu de fel sunt o tipa frumoasa,am 15 ani si nu vreau sa ma laud spunand asta,insa aceasta tragica intamplare m-a marchat pe viata si m-am gandit pentru a scapa definitiv sa ma sinucid,sunt disperata si toata ziua gandul meu imi sta doar aici,toti spun ca sunt nebuna,dar asta mi-a pus capac,si nu mai am scapare,ajutati-ma ce sa fac sa ma sinucid?

Buna! Draga mea, nu e cazul sa dramatizezi. Ia Doxiciclina(sunt antibiotice) de 2 ori pe zi, dimineata si seara, timp de o luna de zile. Costa 3.5 lei si sunt 10 pastilute in folie. Odata cu acestea, ia-ti si Eryfluid(e o solutie pe care o pui pe un disc demachiant sau vata si o aplici pe fata, dupa demachiere, de 2 ori pe zi). Poti sa-ti iei si ceai de brusture, cu care te clatesti pe fata.
    Eu sunt in a 10-a zi cu toate acestea si se vede ca-mi priesc. O sa continui cu ele..
    Merita sa le incerci, mai ales ca nici nu costa mult: 3.5 lei Doxiciclina, 4 lei Eryfluid, 4 lei ceaiul.
    O zi frumoasa!