Fir de par crescut sub piele
-
20 Sep 2012, 13:440 0Buna ziua dragele mele,
Acum 6 luni, in zona inghinala, mi-a aparut o umflatura, foarte dureroasa... am rezistat cu stoicism inca o luna cu ea apoi mi-am facut o programare la Biomedica.
Acolo mi s-a spus ca este de la un fir de par crescut sub piele si cu ajutorul laserului m-au taiat, m-au curatat si mi-au spus ca gata... o sa treaca.
Acum o saptamana locul a inceput din nou sa se umfle... pur si simplu sunt disperata pt. ca nu-mi dau seama ce ar putea sa mai fie... oare in acelasi loc sa-mi crescut din nou un alt fir?
Va rog frumos, daca v-ati confruntat cu o problema asemanatoare dati-mi un sfat, o sugestie catre ce doctor sa ma orientez... nu mai apelez din nou la aceasta clinica.
Multumesc -
20 Nov 2012, 20:11Buna, si eu am mers la diversi medici dar nimic, mie imi spuneau sa stau linistita ca pana la urma o sa creasca din nou la suprafata pielii, dar umflatura aia durea ingrozitor de tare si pana la urma a inceput sa se invineteasca si nam mai rezistat, eu am scos firul de par cu un ac, de fiecare data cand reaparea si il smulgeam din radacina, ma gandeam ca poate asa nu o sa mai creasca, dar crestea in continuare, acum de o perioada incoace nu mia mai crescut creste la suprafata pieli, si sper sa continue sa creasca asa.....sper sa iti rezolvi problema repede.