Micsorarea sanilor si cura de slabire

•  
    • 5 mesaje
    20 Mar 2005, 20:50
    0 0
    Buna fetelor!

Am o problema MARE de ceva vreme care nu-mi da pace:
    Acum vreo 4 ani eram destul de plinuta si am tinut o cura de slabire drastica care m-a ajutat sa scap destul de rpd de 10 kilograme.
    El consta in principal in cantitati industriale de apa/suc, whatever care sa-mi tina de foame si f f f putina mancare.
    Dupa regim am incercat sa mananc normal dar de la un snitel ma saturam pentru ca nu-mi permitea stomacul mai mult(se obisnuise cu putin).
    Dupa o perioada de timp de adaptare am inceput sa mananc normal si m-am ingrasat destul de mult pana m-am hotarat ca asa nu se mai poate(indoparea asta era datorata stresului si a lipsei chefului de a face orice altceva).

Ca rezultat al curei sanii mei s-au micsorat si fundul mi s-a lasat(sic!).

Dupa ce am adoptat un stil de viata sanatos(sport, mancat sanatos-sunt vegetariana de 4 ani de zile, cat imi trebuia si cand imi era foame) am slabit cam 10 kg intr-un an de zile.

Astazi, problema e ca desi mananc normal sanii mei continua sa se micsoreze.
    Sunt disperata pentru ca inainte aveam sani frumosi, fermi, mari pot spune.

Ginecologul mi-a spus ca aveam sani mari inainte pt ca eram grasa si acum ca am sabit sunt mai mici, dar ei continua sa se micsoreze!!!

Am citit la un moment dat un articol in care unei femei i se recomandau hormoni sintetici(aceasta a ramas fara sani, cica, dupa nasterea copilului). Au vreun efect secundar. Dar mai important, FUNCTIONEAZA?

Am nevoie de sfaturi!!! Am vrut sa incerc pastilele PUSH-UP dar pentru ca sunt peste 3 milioane cutia m-am gandit sa intreb cunoscatoarele(sau patitele) in primul rand.

Inca ceva, am vergeturi. Din cate stiu eu nu poti scapa de ele definitiv dupa ce au o culoare alba, dar am auzit ca s-ar putea micsora. Sfaturi?

Legat de vinisoarele aparute pe diferitele parti ale corpului. Am si eu pe nari si pe piept. Am citit un articol in care solutia era chirurgicala si, cica, total nedureroasa...

Doamne cat am scris...Sorry! Si...
    Multumesc anticipat,

Ioana
  •  
    • 1131 mesaje
    21 Mar 2005, 14:20
    0 0
    Sa ti se lase sanii dupa o cura de slabire drastica am mai auzit, dar sa se micsoreze... S-ar putea sa fie o cauza hormonala, nu stiu, dar daca tot vrei sa incerci ceva, eu zic sa o iei incet, cu ceva natural, sa nu patesti cumva ceva si mai rau.
  •  
    • 5 mesaje
    21 Mar 2005, 22:37
    0 0
    Da! Sanii sunt mostly fat, tesut adipos cica...
    So ei se micsoreaza proportional cu greutatea pierduta (cand o faci brusc)...
    Sunt o gramada de tipe care erau grase si cu bustul mare, iar dupa o cura de slabire mai mult sau mai putin drastica totul became smaller...
    In cazul meu, am slabit, m-am ingrasat si am slabit...In consecinta rezultatul nu s-a lasat asteptat.
    [Poate] trebuie sa-mi antrenez si tonific pectoralii din moment ce muschii(most of them) s-au atrofiat ca urmare a tratamentului aplicat...
    Hugs,

Ioana
  •  
    • 14 mesaje
    2 Iun 2009, 12:49
    0 0
    Pentru slabire, recomand Hoodia Gordonii. pe hoodiarush.ro gasiti astfel de produse, bune si eficiente.