Urinari dese, sarcina sau infectie???
-
1 0
Buna ziua...
Am avut acum o luna un contact sexual neprotejat(primul chiar), la 3 saptamani mi-am facut un test de sarcina si a fost negativ, am fost si la control, insa doctorita s-a uitat putin pe acolo si mi-a zis ca am uterul mic si ca e putin probabil sa tin o sarcina, deci ca nu as fi insarcinata, dar acum am racit si de ieri observ ca dupa ce merg la toaleta simt nevoia sa tot urinez.
Mentionez ca am observat pe lenjerie pete galbene, urina sau ce or fi, iar in timpul urinarii ma cam doare si ma ustura, acum vad ca ma doare si spatele... Am citit pe internet cum ca unul din simptomele sarcinii ar fi urinarile dese, e posibil sa fie sarcina in ciuda rezultatelor negative, sau sa fie o raceala pe jos, ceva? Ce este de facut?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri. -
loveis4free said:
Buna ziua...
Am avut acum o luna un contact sexual neprotejat(primul chiar), la 3 saptamani mi-am facut un test de sarcina si a fost negativ, am fost si la control, insa doctorita s-a uitat putin pe acolo si mi-a zis ca am uterul mic si ca e putin probabil sa tin o sarcina, deci ca nu as fi insarcinata, dar acum am racit si de ieri observ ca dupa ce merg la toaleta simt nevoia sa tot urinez.
Mentionez ca am observat pe lenjerie pete galbene, urina sau ce or fi, iar in timpul urinarii ma cam doare si ma ustura, acum vad ca ma doare si spatele... Am citit pe internet cum ca unul din simptomele sarcinii ar fi urinarile dese, e posibil sa fie sarcina in ciuda rezultatelor negative, sau sa fie o raceala pe jos, ceva? Ce este de facut?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.Pai draga ,doctorita e medicul de familie sau ginecolog.....????Eventual o ecografie ...si daca totusi "s-a uitat putin pe acolo"nu si-a dat cu parerea ?Ce doctor e acela ce se uita si" uita" de un eventual tratament???

-
marylucrys said:
loveis4free said:
Buna ziua...
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.Pai draga ,doctorita e medicul de familie sau ginecolog.....????Eventual o ecografie ...si daca totusi "s-a uitat putin pe acolo"nu si-a dat cu parerea ?Ce doctor e acela ce se uita si" uita" de un eventual tratament???

Ginecolog
m-a pus pe capra (cred ca asa ii spune) si m-a controlat, ma gandesc ca stii si tu in ce consta acest control, mi-a spus ca nu sunt insarcinata si ca am un uter mic (cum am zis si in prima postare, e putin probabil sa tin o sarcina)...
Cat despre raceala asta (sau ce o fi), am facut controlul acum o saptamana cred si nu aveam nimic deci nu putea sa-mi dea un tratament asa aiurea... -
Buna ziua, simptomele pe care le-ati descris indica cel putin o infectie urinara.P{entru un diagnostic exact este indicat sa faceti examenele de laborator.Infectiile genito-urinare recidivante sunt cel mai adesea acelea care sunt insuficient investigate sau nepotrivit tratate.Cateva examinari utile ar fi: examenul sumar de urina, examenul de secretie vaginala simpla, examenul de secretie vaginala pentru depistarea Ureaplasma Urealiticum, Mycoplasma Hominis si Chlamidia Trachomatis.
Va recomand cateva remedii naturale, cu efecte antiseptice si antibiotice utile in infectiile genitourinare: capsulele Diurosept, 1-2 capsule de 3 ori pe zi intre mese si ceaiul Diurosept, 4-6 cani pe zi.In fuctie de gravitate se poate asocia cu tinctura Diurosept, 20 -30 picaturi, de 3 ori pe zi, intre mese si Biosept forte, solutie de uleiuri esentiale, 3-4 picaturi de 3-4 ori pe zi.Uleiurile volatile au fost testate pe aromatograme similare antibiogramelor clasice si au aratat eficienta lor pe o gama larga de germeni.