problema la sanul stang
-
0 0buna, evelor! de 3 zile am remarcat ca ma doare la palpare sanul stang, intr-o parte. Se simt mici formatiuni, noduli. Dor putin la palpare. sunt disperata, imi e frica... am 33 de ani. ce credeti ca pot sa am ? mentionez ca am luat cam 9 ani contraceptive (cu doza mica de estrogeni, e drept!) insa am facut in copilarie si adolescenta cam multe radiografii toracice pentru alte probleme.
Sper sa nu fie ceva grav.
in Stress am trait din plin, ca noi toti in zilele noastre.....
Ma gandesc ca poate fi o dereglare hormonala.
de asemenea, mentionez ca nu am viata sexuala de 2 ani... din pacate, am divortat de sotul meu. si nu am mai dorit sa am relatii momentan. va multumesc. -
gospodina said:buna, evelor! de 3 zile am remarcat ca ma doare la palpare sanul stang, intr-o parte. Se simt mici formatiuni, noduli. Dor putin la palpare. sunt disperata, imi e frica... am 33 de ani. ce credeti ca pot sa am ? mentionez ca am luat cam 9 ani contraceptive (cu doza mica de estrogeni, e drept!) insa am facut in copilarie si adolescenta cam multe radiografii toracice pentru alte probleme.
Sper sa nu fie ceva grav.
in Stress am trait din plin, ca noi toti in zilele noastre.....
Ma gandesc ca poate fi o dereglare hormonala.
de asemenea, mentionez ca nu am viata sexuala de 2 ani... din pacate, am divortat de sotul meu. si nu am mai dorit sa am relatii momentan. va multumesc.Daca nodulii aia sunt spre exterior, adica mai sub brat este posibil sa fie ganglionii limfatici inflamati in urma unei infectii in corp. O imunizare a corpului te-ar pune pe picioare.
Dar nu trebuie lasat asda, adica la stadiul de ghicit, mergi si fa investigatii. -
buna. nu te panica din moment ce nu mai ai viata sexuala tot cei posibil sa fie o dereglare hormonala .poate o mastoxa chistica sau displazie mamara. ai 3 optiuni .cauta radacina prospata de tataneasa ,o razi oti pe baie de abur 3 minute si o pui calduta pe noduli seara 15 min, foloseste o crema cu tataneasa,marul lupului,sinziene,spinz si coada soricelului,obligatoriu sa fie cu toate acests plante sau sunma
-
asa este, cancerul nu doare. de obicei, daca e un nodul care te jeneaza e posibil sa fie vorba de o alta afectiune, care oricum nu trebuie ignorata! eu am citit multe pe subiectul asta pe site-ul clinicii Donna, aici: http://www.donna-medicalcenter.ro/pentru-tine.html. ai putea sa mergi chiar acolo la un control, am auzit ca sunt foarte ok si au si reduceri in perioada asta.
-
Am patit ceva asemanator vara trecuta, cand la ecografie mi'a spus ca am mastoza. Ideea e ca te ajuta si o purificare a organismului, eu am inceput sa mananc mai multe fructe si legume si am observat ca am mai multa energie si ma simt mai usoara. De asemenea ceaiul de galbenele face minuni pentru ca e dezinfectant, regenereaza si stimuleaza si imunitatea, dar e nevoie de utilizat pe termen lung. Incepe cu o ecografie; mie mi'a spus medicul endocrinolog ca in momentul declansarii stresului organismul elibereaza hormoni tipici pentru starea de tensiune, hormoni care au efect asupra receptorilor durerii, deci probabil ca te'ar ajuta si analizele pentru determinarea nivelului hormonal al organismului. Sa ne tii la curent, mai ales sa ne zici ca ai aflat ce e si ca te'ai facut bine
-
Cel mai bine mergi la medic..un control si o eco..eu aveam dureri la un san nu simteam nimic ca ar fi acolo..s-a dovesdit a fi o tumoare mamara..care a fost benigna spre bucuria mea..Eu am fost la o cons la Viisoreanu Gabriel..face si eco si este specializat pe san..dansul m-a si operat si totul a fost la superlativ. sanatate multa!
-
Buna fetelor,
Gospodina, draga mea si eu am aceeasi problema ca si tine. Anul trecut am descoperit ca am la ambii sani ganglioni si chisturi. Am fost la mai multi medici care mi-au zis ca aceasta chisturi sunt datorate dereglarilor hormonale. Durerile sunt din cauza ganglionilor durerosi pe care ii am. Mi-au recomandat sa ii tin sub observatie, sa fac un control la 6 luni. Cautand pe internet diferite pareri, tratamente, am descoperit un articol interesant despre tratatarea acestora. Aici gasesti link-ul. http://www.csid.ro/stiri/noutati/premiera-in-romania-o-noua-metoda-de-tratament-a-firbroadenomului-mamar-stire-10633449/ . Sunt hotarata sa ma programez la o consultatie la ei. Va tin la curent. Sanatate! -
delia, te referi la pachetele acestea: http://www.donna-medicalcenter.ro/pachete-de-servicii-cu-discount.html? am fost eu saptamana trecuta si mi-am luat un voucher donna 20 plus. a fost foarte ok, sa stii. au avut rabdare, s-au purtat frumos. si preturile mi se pare ok, sunt mai mici decat daca ti-ai face toate investigatiile acelea separat.