problema la sanul stang

•  
    • 121 mesaje
    15 Sep 2012, 23:20
    0 0
    buna, evelor! de 3 zile am remarcat ca ma doare la palpare sanul stang, intr-o parte. Se simt mici formatiuni, noduli. Dor putin la palpare. sunt disperata, imi e frica... am 33 de ani. ce credeti ca pot sa am ? mentionez ca am luat cam 9 ani contraceptive (cu doza mica de estrogeni, e drept!) insa am facut in copilarie si adolescenta cam multe radiografii toracice pentru alte probleme.
    Sper sa nu fie ceva grav.
    in Stress am trait din plin, ca noi toti in zilele noastre.....

Ma gandesc ca poate fi o dereglare hormonala.
    de asemenea, mentionez ca nu am viata sexuala de 2 ani... din pacate, am divortat de sotul meu. si nu am mai dorit sa am relatii momentan.  va multumesc.
  •  
    • 4208 mesaje
    15 Sep 2012, 23:35
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 814 mesaje
    17 Sep 2012, 16:27
    0 0
  •  
    • 187 mesaje
    15 Dec 2012, 18:55
    0 0
    prietenului meu i-a aparut o eruptie pe mamelonul stang, face coji. sunt ft speriata dar incerc sa-mi pastrez calmul. unde ar trebui sa mearga?la endocrinolog, la ginecolog sau la ecografie?
  •  
    • 5035 mesaje
    17 Dec 2012, 17:30
    0 0
  •  
    • 5609 mesaje
    18 Dec 2012, 00:35
    0 1
    gospodina said:buna, evelor! de 3 zile am remarcat ca ma doare la palpare sanul stang, intr-o parte. Se simt mici formatiuni, noduli. Dor putin la palpare. sunt disperata, imi e frica... am 33 de ani. ce credeti ca pot sa am ? mentionez ca am luat cam 9 ani contraceptive (cu doza mica de estrogeni, e drept!) insa am facut in copilarie si adolescenta cam multe radiografii toracice pentru alte probleme.
    Sper sa nu fie ceva grav.
    in Stress am trait din plin, ca noi toti in zilele noastre.....

Ma gandesc ca poate fi o dereglare hormonala.
    de asemenea, mentionez ca nu am viata sexuala de 2 ani... din pacate, am divortat de sotul meu. si nu am mai dorit sa am relatii momentan.  va multumesc.

Daca nodulii aia sunt spre exterior, adica mai sub brat este posibil sa fie ganglionii limfatici inflamati in urma unei infectii in corp. O imunizare a corpului te-ar pune pe picioare.
    Dar nu trebuie lasat asda, adica la stadiul de ghicit, mergi si fa investigatii.

•  
    • 7 mesaje
    26 Dec 2012, 16:56
    0 0
    buna. nu te panica din moment ce nu mai ai viata sexuala tot cei posibil sa fie o dereglare hormonala .poate o mastoxa chistica sau displazie mamara. ai 3 optiuni .cauta radacina prospata de tataneasa ,o razi oti pe baie de abur 3 minute si o pui calduta pe noduli seara 15 min, foloseste o crema cu tataneasa,marul lupului,sinziene,spinz si coada soricelului,obligatoriu sa fie cu toate acests plante sau sunma
  •  
    • 6 mesaje
    4 Feb 2013, 14:18
    1 1
    asa este, cancerul nu doare. de obicei, daca e un nodul care te jeneaza e posibil sa fie vorba de o alta afectiune, care oricum nu trebuie ignorata! eu am citit multe pe subiectul asta pe site-ul clinicii Donna, aici: http://www.donna-medicalcenter.ro/pentru-tine.html. ai putea sa mergi chiar acolo la un control, am auzit ca sunt foarte ok si au si reduceri in perioada asta.
  •  
    • 14 mesaje
    12 Feb 2013, 22:46
    1 0
    Am patit ceva asemanator vara trecuta, cand la ecografie mi'a spus ca am mastoza. Ideea e ca te ajuta si o purificare a organismului, eu am inceput sa mananc mai multe fructe si legume si am observat ca am mai multa energie si ma simt mai usoara. De asemenea ceaiul de galbenele face minuni pentru ca e dezinfectant, regenereaza si stimuleaza si imunitatea, dar e nevoie de utilizat pe termen lung. Incepe cu o ecografie; mie mi'a spus medicul endocrinolog ca in momentul declansarii stresului organismul elibereaza hormoni tipici pentru starea de tensiune, hormoni care au efect asupra receptorilor durerii, deci probabil ca te'ar ajuta si analizele pentru determinarea nivelului hormonal al organismului. Sa ne tii la curent, mai ales sa ne zici ca ai aflat ce e si ca te'ai facut bine
  •  
    • 40 mesaje
    25 Feb 2013, 12:31
    2 0
    Cel mai bine mergi la medic..un control si o eco..eu aveam dureri la un san nu simteam nimic ca ar fi acolo..s-a dovesdit a fi o tumoare mamara..care a fost benigna spre bucuria mea..Eu am fost la o cons la Viisoreanu Gabriel..face si eco si este specializat pe san..dansul m-a si operat si totul a fost la superlativ. sanatate multa!
  •  
    • 6 mesaje
    13 Mar 2013, 11:12
    1 0
    tu cat ai dat pe eco? esti multumita de cum s-a desfasurat totul la consult? eu am mai gasit o reducere luna asta, la donna medical center, vad ca un pachet intreg de investigatii. suna bine, dar ma gandeam sa va intreb si pe voi ce parereti aveti, daca voua va suna bine etc.
  •  
    • 1 mesaje
    13 Mar 2013, 11:17
    0 0
    Buna fetelor,

Gospodina, draga mea si eu am aceeasi problema  ca si tine. Anul trecut am descoperit ca am la ambii sani ganglioni si chisturi. Am fost la mai multi medici care mi-au zis ca aceasta chisturi sunt datorate dereglarilor hormonale. Durerile  sunt din cauza ganglionilor durerosi pe care ii am. Mi-au recomandat sa ii tin sub observatie, sa fac un control la 6 luni. Cautand pe internet diferite pareri, tratamente, am descoperit un articol interesant despre tratatarea acestora. Aici gasesti link-ul.  http://www.csid.ro/stiri/noutati/premiera-in-romania-o-noua-metoda-de-tratament-a-firbroadenomului-mamar-stire-10633449/ . Sunt hotarata sa ma programez la o consultatie la ei. Va tin la curent. Sanatate!
  •  
    • 1 mesaje
    13 Mar 2013, 11:25
    0 0
    delia, te referi la pachetele acestea: http://www.donna-medicalcenter.ro/pachete-de-servicii-cu-discount.html? am fost eu saptamana trecuta si mi-am luat un voucher donna 20 plus. a fost foarte ok, sa stii. au avut rabdare, s-au purtat frumos. si preturile mi se pare ok, sunt mai mici decat daca ti-ai face toate investigatiile acelea separat.