HEEEELPPPPPPPPPPP!!! Nu stiu ce sa mai fac :(

•  
    • 207 mesaje
    11 Sep 2012, 18:06
    0 0
    De o saptamana am ganglionul dupa ureche inflamat, am fost la orl si mi-a dat un antiinflamator dar tot degeaba, ba se umfla, ba se dezumfla... toata lumea spune ca e de la curent... dar am citit multe chestii pe net si sunt foarte speriata sa nu fie vreo boala din aia grava :(((((((((((

Ce sa fac? Unde sa ma duuuuuuuuuuc? Sa continui sa iau nurofen? :( Sau ce sa fac? Nu mai pot sa dorm noapteaaaaaaa de stres... :( 
  •  
    • 547 mesaje
    11 Sep 2012, 18:57
    0 0
    Nu iti mai face ganduri rele degeaba deocamata ia medicatia pe care ti-a dat-o medicul respectiv dar fa-ti programare zilele astea totusi la un alt medic.
  •  
    • 1166 mesaje
    11 Sep 2012, 19:54
    1 0
    stai mai fata linistita ca n-ai nimic...toata lumea pateste lucrul asta..e de la vreo infectie. ori esti racita..ori te-a tras curentul..ori ai vreo infectie urinara ceva..sau daca stii tu ca ai vreun alt timp de infectie sa stii ca e de acolo. eu stiu ce-ti trece tie prin cap dar nu cred ca e cazul. o sapt. este foarte putin. trebuie sa-ti faci griji daca ganglionii sunt foarte inflamati pt. o perioada lunga de timp, daca sunt durerosi si cu suprafata denivelata. daca ai foat la doctor si nu s-a alarmat inseamna ca nu e nimic.
    Acest mesaj a fost editat de către heba: 11 Sep 2012, 22:09
  •  
    • 4 mesaje
    13 Sep 2012, 10:16
    0 0
    Buna Sweet_child, eu iti recomand sa iei trimitere de la medicul de familie in atentia medicului internist si sa te programezi la Gral Medical ca ei au acuma o campanie in care beneficiezi gratuit de consult de specialitate+analize medicale de laborator pentru depistarea limfomului (doamne fereste, sper ca nu ai asa ceva, dar sa stii ca si eu chiar daca nu am probleme m-am programat pentru acest consult si analize - preventiv). Am aflat pe net intamplator de aceasta campanie si dureaza 2 saptamani, intre 15-30 sept, asa ca ai timp sa iti faci programare, ca doar nu te costa nimik. Eu zic ca merita sa faci asta, ca sa dormi si tu linistita noaptea. Bafta si multa sanatate!
    Acest mesaj a fost editat de către mariana568: 13 Sep 2012, 15:45
  •  
    • 207 mesaje
    17 Sep 2012, 11:17
    0 0
    heba said:stai mai fata linistita ca n-ai nimic...toata lumea pateste lucrul asta..e de la vreo infectie. ori esti racita..ori te-a tras curentul..ori ai vreo infectie urinara ceva..sau daca stii tu ca ai vreun alt timp de infectie sa stii ca e de acolo. eu stiu ce-ti trece tie prin cap dar nu cred ca e cazul. o sapt. este foarte putin. trebuie sa-ti faci griji daca ganglionii sunt foarte inflamati pt. o perioada lunga de timp, daca sunt durerosi si cu suprafata denivelata. daca ai foat la doctor si nu s-a alarmat inseamna ca nu e nimic.

m-am potolit, dar asta pentru ca am luat salicilol (ce mi-a prescris doctorita) si mi s-a retras, intre timp am racit... si probabil ca am si o infectie urinara ceva....  am inteles, am inteles, sunt putin cam paranoica

mersi oricum 

•  
    • 207 mesaje
    17 Sep 2012, 11:19
    0 0
    Ellektra said:Nu iti mai face ganduri rele degeaba deocamata ia medicatia pe care ti-a dat-o medicul respectiv dar fa-ti programare zilele astea totusi la un alt medic.

Deocamdata m-am potolit am facut cum ai zis am luat pastilele e mai bine, parca a disparut mersi 

•  
    • 207 mesaje
    17 Sep 2012, 11:21
    0 0
    mariana568 said:Buna Sweet_child, eu iti recomand sa iei trimitere de la medicul de familie in atentia medicului internist si sa te programezi la Gral Medical ca ei au acuma o campanie in care beneficiezi gratuit de consult de specialitate+analize medicale de laborator pentru depistarea limfomului (doamne fereste, sper ca nu ai asa ceva, dar sa stii ca si eu chiar daca nu am probleme m-am programat pentru acest consult si analize - preventiv). Am aflat pe net intamplator de aceasta campanie si dureaza 2 saptamani, intre 15-30 sept, asa ca ai timp sa iti faci programare, ca doar nu te costa nimik. Eu zic ca merita sa faci asta, ca sa dormi si tu linistita noaptea. Bafta si multa sanatate!

Multumesc pentru raspuns, succes la consult bine ca am aflat despre campanie o sa ma interesez sa aflu mai multe detalii.

•  
    • 17 mesaje
    11 Nov 2012, 14:32
    0 0
    mariana568 said:Buna Sweet_child, eu iti recomand sa iei trimitere de la medicul de familie in atentia medicului internist si sa te programezi la Gral Medical ca ei au acuma o campanie in care beneficiezi gratuit de consult de specialitate+analize medicale de laborator pentru depistarea limfomului (doamne fereste, sper ca nu ai asa ceva, dar sa stii ca si eu chiar daca nu am probleme m-am programat pentru acest consult si analize - preventiv). Am aflat pe net intamplator de aceasta campanie si dureaza 2 saptamani, intre 15-30 sept, asa ca ai timp sa iti faci programare, ca doar nu te costa nimik. Eu zic ca merita sa faci asta, ca sa dormi si tu linistita noaptea. Bafta si multa sanatate!

. Zona cap+gât tine de maxilo-faciala, nu de interne, daca ajungi totuși la medicul de familie presupun ca știe el asta si te trimite unde trebuie. Ganglionii reprezintă o statie primara împotriva difuziei infectiei, deci daca ai o infectiei urinara->gg inghinali, nu are legătura cu urechea. Acesta ar putea fi inflamat de la o infectie din zona respectiva: un dinte, ureche, parotida, in fine.