interventie faciala cu laser
-
4 Sep 2012, 21:370 0acum 2 zile am facut prima mea interventie cu laser sau sedinta nu stiu cum se numeste pentru ca nu stiu prea multe despre asa ceva din nastere am pe partea stanga de la frunte si pana la barbie niste pigmenti mari si uniformi de culoare maro inchis ...prin urmare mam decis sa fac aceasta interventie si sa scap de ea mai am nevoie de inca 5 sau 6 ca sa imi treaca de tot dar pana la urma vroiam sa aflu daca ma poate ajuta careva sa imi spuna si mie daca ma pot spala pe fata si cu ce ?aaa scuze ma numesc nicoleta si am 22 de ani
va rog sa imi spuneti care stie ce inseamna laser nd yag q switched 1064??mersi mult
-
4 Sep 2012, 23:37
nikoola_007 said:acum 2 zile am facut prima mea interventie cu laser sau sedinta nu stiu cum se numeste pentru ca nu stiu prea multe despre asa ceva din nastere am pe partea stanga de la frunte si pana la barbie niste pigmenti mari si uniformi de culoare maro inchis ...prin urmare mam decis sa fac aceasta interventie si sa scap de ea mai am nevoie de inca 5 sau 6 ca sa imi treaca de tot dar pana la urma vroiam sa aflu daca ma poate ajuta careva sa imi spuna si mie daca ma pot spala pe fata si cu ce ?aaa scuze ma numesc nicoleta si am 22 de ani
va rog sa imi spuneti care stie ce inseamna laser nd yag q switched 1064??mersi mult
Pai nu te supara ,nu vreau sa par ironica...insa inainte de a face orice tip de tratament,laser,peeling ,etc ,estetista sau medicul chirurg ar fi trebuit sa-ti dea anumite detalii cu ceea e trebuie facut dupa interventie....Aplicatii cu creme cicatrizante,in caz de roseata sau umflaturi.Gheatza,sau medicatii dizinfectante...Eu inteleg ca vrei sa scapi de pigmentii inestetici,dar o forma informativa nu strica ....Chiar daca ai 22 de ani si optezi pt orice fel de interventie,intreaba domle.....Costa interventia, nu intrebarea ....

O curiozitate
upa sedinta ,ce ti-a spus ?A mentionat doar data urmatoarei sedinte...si pa?