Va rog ajutati-ma cu un sfat!:(
-
4 Sep 2012, 18:160 0Buna! Am o problema care ma deranjeaza destul de tare legat de picioarele mele: sunt drepte pana la genunchi, dar de la genunchi in jos sunt strambe.. Cum pot rezolva sau, daca nu, cel putin, sa ameliorez acest lucru?
-
5 Sep 2012, 00:48e ceva din nastere sau care se dezvolta pe parcurs din mom in care incepi sa mergi in picioare.nu se poate indrepta decat cine stie poate macar un pic prin kinetoterapie.mergi la un doctor ortoped..
-
5 Sep 2012, 10:02prin vestimentatie... alta metoda nu vad...
trebuia pana la varsta de 2 ani sa se ocupe mama ta, sau pana la un an, sa te lege cu fese, asa se facea pe vremuri... acum, cu pampers, pot iesi copii si asa cu picioare strambe...
-
5 Sep 2012, 21:08Nu cred ca legatul picioarelor la bebelusi are vreo influenta, cred ca e doar chinuiala pentru ei. Gandeste-te ca ai un scutec intre picioare si esti obligata sa stai cu picioarele drepte. Si atunci mai erau copii cu picioarele strambe.
Acest mesaj a fost editat de către Cici07: 5 Sep 2012, 21:11 -
9 Sep 2012, 18:56
ilovemyboy said:Buna! Am o problema care ma deranjeaza destul de tare legat de picioarele mele: sunt drepte pana la genunchi, dar de la genunchi in jos sunt strambe.. Cum pot rezolva sau, daca nu, cel putin, sa ameliorez acest lucru?
Nu se poate,este o forma de rahitism,cand ai fost mica ai avut lipsa de vitamina A si D.