bunaa tuturor

•  
    • 78 mesaje
    2 Sep 2012, 20:03
    0 0
    am si eu o mareee curiozitate! deci.. sunt studenta si locuiesc cu o fata intr o garsoniera,la inceput cand am cunoscut o m am speriat pt ca atunci cand vorbea se vedea pe limba ei niste cerculeţe rosii cu margini albe care isi schimbau locul din cand cand adica daca acum erau pe varf la vreo 2 saptamani se gasesc in lateral sau pe mijlocul limbii. f ciudat nu am mai vazut niciodata si sincer m am sperita un pic la gandul ca ar putea si cv contagios. aveti habar ce ar putea fi si daca se pot lua prin folosirea aceluiasi pahar sau lingura etc.??? mc anticipat
  •  
    • 1232 mesaje
    5 Sep 2012, 10:12
    0 3
    onutzel said:am si eu o mareee curiozitate! deci.. sunt studenta si locuiesc cu o fata intr o garsoniera,la inceput cand am cunoscut o m am speriat pt ca atunci cand vorbea se vedea pe limba ei niste cerculeţe rosii cu margini albe care isi schimbau locul din cand cand adica daca acum erau pe varf la vreo 2 saptamani se gasesc in lateral sau pe mijlocul limbii. f ciudat nu am mai vazut niciodata si sincer m am sperita un pic la gandul ca ar putea si cv contagios. aveti habar ce ar putea fi si daca se pot lua prin folosirea aceluiasi pahar sau lingura etc.??? mc anticipat

ai grija sa nu iti bage limba in gura          

•  
    • 78 mesaje
    10 Sep 2012, 06:39
    0 0
    cam dezamagitor avand in vedere varsta pe care o aveti...ce pot sa spun....cik generatia asta e naspa ,dar de ce s asa? pt ca cei din urma au fost si sunt jalnici,sub orice critica!!!!!!!