Sarcina?

•  
    • 1 mesaje
    29 Aug 2012, 21:41
    0 0
    Buna ziua! As avea o problema.
    Pe data de 21 august am avut un contact sexual neprotejat, si nu stiu exact daca a ejaculat in mine . La 44 de h dupa contact am luat Postinor 2 prima pastila , urmatoare la 12 h si 10 min, am intariziat putin cu ea. Dupa 4-5 zile mi-a aparut o sangerare,in prima zi am avut o chestie ciudata la sangerare care semana cu un cheag, doar ca era mai altfel la culoare nu era la fel de rosu, strucutura era mai desprinsa sa zic asa. Asta este a doua zi de cand am sangerarea. 
    Am un cilcu regulat banuiesc. 
    - 27 de zile ciclu 
    - 14-19 august ultima menstruatie, deci menstruatie trebuie sa imi vina pe 10 septembrie . [Am tinut un calendar sa imi supraveghez menstruatiile, veneau la date fixe timp de 4 luni incoace] 
    - perioada nefertila cu sanse scazute de sarcina este intre 20-24 august.

Am mai avut 2 contacte neprotejate, si am luat Postinor 2, si si-a facut efectul, fara sa imi deregleze ciclu, si fara sangerari .

Sunt sanse sa raman insarcinata? Si care este treaba cu aceea sangerare, am citit dar nu inteleg mai exact. 

Va rog sa imi raspundeti, m-ar scoate din stres. Multumesc anticipat.
  •  
    • 1046 mesaje
    30 Aug 2012, 15:08
    0 0
    Postinor2 creaza niste dereglari hormonale in organism. Dupa ce iei pastilele NU MAI ARE EFECT CALENDARUL.
    Asadar daca ai luat corect pastila de a doua zi, dovada ca si-a facut efectul (sangararea usoara pe care ai avut-, categoric cel putin 2 luni de cand ai luat pastila te protejezi indiferent de perioada de ovulatie.
    Parerea mea e ca se poate sa fi ramas gravida daca dupa pastila de a doua zi ai mai avut contact sexual neprotejat dar un test de sarcina sau o vizita la medic te va lamuri.
    P.S. Daca citeai prospectul vedeai ca scrie ca pot aparea sangerari usoare la cateva zile dupa administrarea postinor2.

Acest mesaj a fost editat de către cristinica1974: 30 Aug 2012, 15:10