turism medical
-
27 Aug 2012, 14:540 0Buna fetelor,
Ce parere aveti de tratamentele efectuate in strainatate? Ati avea mai multa incredere in medicii din afara? De exemplu, pentru fertilizare in vitro rata de succes la clinicile din Israel e de 35%, fata de 20% pentru celelalte tari. Ar fi foarte bine daca s-ar practica peste tot cum fac cei de la Ro-Med, adik o asistenta in lb romana permanenta (http://www.ro-medical.com/ro/), astfel incat sa nu te trezesti singura pe alte meleaguri. De cand am auzit povestea cu doctorul spagar, sunt mult mai convinsa ca dai un ban, da face...in alta tara! -
3 Sep 2012, 10:41
Minodora26 said:Buna fetelor,
Ce parere aveti de tratamentele efectuate in strainatate? Ati avea mai multa incredere in medicii din afara? De exemplu, pentru fertilizare in vitro rata de succes la clinicile din Israel e de 35%, fata de 20% pentru celelalte tari. Ar fi foarte bine daca s-ar practica peste tot cum fac cei de la Ro-Med, adik o asistenta in lb romana permanenta (http://www.ro-medical.com/ro/), astfel incat sa nu te trezesti singura pe alte meleaguri. De cand am auzit povestea cu doctorul spagar, sunt mult mai convinsa ca dai un ban, da face...in alta tara!
Si in Romania sunt medici buni. Si rata de reusit la Fiv este mare.De exemplu cei de la Medlife au rata de reusita de 40%.. Au un embriolog care vine din Anglia Terry Leonard care se implica activ in procedura sau medic ortoped foarte renumit care vine pentru operatii la spitalul lor de ortopedie.. Mi se pare mai facil ca vin ei aici decat sa fac eu drum in alta tara, hotel transport etc. -
4 Iul 2014, 16:17Eu ma gandesc sa fac trataemtnul FIV in Republica Moldova la Medpark. Personal am auzit lucruri pozitive, am fost la o prima consultatie si mi s-a parut ok... C
-
3 Feb 2015, 13:15A doua opinie medicala gratuita!!!
In calitate de reprezentant in Romania pentru Clinica Anadolu din Istanbul, compania noastra, Medic Center Constanta va poate facilita procedura de obtinere a informatiilor legate de diagnosticare, analiza, tratament si deplasare la clinica.
Pentru mai multe detalii ne putei contacta la urmatorul numar de telefon : 0241 543 920
Acest mesaj a fost editat de către mediccenter: 3 Feb 2015, 13:15