sunt insarcinata?
-
24 Aug 2012, 18:360 0Am avut contact , dar in prealabil am luat pastilele cu intreruperi, ce-i drept.Dupa ultimul contact, cel inaintea caruia am luat pastile aiurea, am avut ciclu, doar 2 zile. Apoi nimic. Luna asta nimic. Trebuia sa imi vina pe 14. Acum e...cat e. Si nimic. Pot fi insarcinata?
-
24 Aug 2012, 21:39cum adica bre cu intreruperi? luna asta ai mai luat? pt. ca daca ai luat si trebuia sa-ti vina pe 14 si nu ti-a venit pana azi 24 atunci ai toate sansele sa fii...
-
25 Aug 2012, 07:44
heba said:cum adica bre cu intreruperi? luna asta ai mai luat? pt. ca daca ai luat si trebuia sa-ti vina pe 14 si nu ti-a venit pana azi 24 atunci ai toate sansele sa fii...
Inainte de a avea contact, am avut cateva zile in care nu am luat pastila.Adica, intr-o saptamana, luni,marti,miercuri nu am luat, am luat joi si vineri abia, sambata am avut contact. Asa s-a nimerit.Si pe urma am luat normal. Si vinerea urmatoare am avut un fel de sangerare, 2 zile doar. Luna aceasta nu mi-a venit ciclul.
De asta intreb...imi voi face un test, cred. Desi, nu am niciun simptom de ''bebe''
Acest mesaj a fost editat de către Clothilde: 25 Aug 2012, 07:46 -
26 Aug 2012, 08:47daca nu le iei cum trebuie le iei degeaba. cele din ultima saptamana..adica ultimele 7 e foarte important sa le iei la timp. inteleg de la tine ca ai omis deja 3. eu zic sa-ti faci un test si sa tii minte data viitoare ca anticonceptionalele nu au efect daca le iei pe sarite.
-
28 Aug 2012, 17:06contactul a fost cu risc, trebuia sa te protejezi suplimentar pana inghiteai 7 pastile consecutive.
fa un test la 2-3 saptamani de la contactul ala.