dupa analiza de secretie am avut usturimi ingrozitoare
-
23 Aug 2012, 13:090 0Am fost la ginecolog sa-mi fac o analiza de secretie vaginala. Imediat dupa ce mi-a recoltat am mers la toaleta si aveam o usturime ingrozitoare la urinat si dupa cateva secunde, toata ziua am patit la fel mi-era teama sa merg la wc. Nu stiu ce sa zic mi-e frica sa nu ma fai ranit cu ustensilele de acolo, erau un obiect de unica folosinta cu care mi-a recoltat proba. Nu stiu ce sa fac mi-e frica sa nu ma fi ranit acolo. Nu stiu care e cauza. Precizez ca in rezultatate mi-a iesit ca as avea o inflamatie.ce pareri aveti v-ati mai confruntat cu asa ceva?
-
25 Aug 2012, 16:48
adina_85 said:Am fost la ginecolog sa-mi fac o analiza de secretie vaginala. Imediat dupa ce mi-a recoltat am mers la toaleta si aveam o usturime ingrozitoare la urinat si dupa cateva secunde, toata ziua am patit la fel mi-era teama sa merg la wc. Nu stiu ce sa zic mi-e frica sa nu ma fai ranit cu ustensilele de acolo, erau un obiect de unica folosinta cu care mi-a recoltat proba. Nu stiu ce sa fac mi-e frica sa nu ma fi ranit acolo. Nu stiu care e cauza. Precizez ca in rezultatate mi-a iesit ca as avea o inflamatie.ce pareri aveti v-ati mai confruntat cu asa ceva?
Ma indoiesc sa te fi ranit, nu are cum. Iar o rana nu se produce fara durere. Este o simpla coincidenta aparitia usturimii la urinat.