vreau cu disperare un copil
-
0 0sunt inca tanara, foarte, insa vreau sa umplu golul pe care il simt de cand am pierdut-o pe mama, vreau relatia mama copil...sunt casatorita si ne dorim copii.dar sunt sterila...am ovarele micropolichistice....urmez un tratament medicamentos si ma rog lui Dumnezeu... am fost la 3 medici in iasi, bacau si constanta.....merg si in Senegal daca trebuie ......ce sa fac ...? cum sa fac? sunt optimista oricum
-
Acum inteleg de ce puneai accent ,pe subiectul diete ,pe motivatia
.Cat timp vei avea chisturi pe ovare nu vei putea ramane insarcinata .Nu sant medic dar din experienta iti spun asta.Acum trei ani inainte cu putin sa inceapa calvarul meu (si stii la ce ma refer daca ai citit la diete),ex-ul era disperat ca mai vrea un copil.Un baietel eventual ca sa compensam dar n-am ramas gravida pt.ca medicul mi-a spus ca am un ovar polichistic si pana nu fac tratament , nu voi putea ramane.Deci rezolva intai problema chisturilor si ai sa vezi ca o sa fie ok. -
Daca ai tu probleme mergi la Sovata, unde sunt medici foarte buni iar tratamentul naturist face minuni.
Daca este partenerul de vina schimba cocosul sau pune-l sa faca tratament pentru fertilitate.
Esti atat de tanara...pentru ce atata graba...
Nici o femeie nu este sterila, inca nu i-a venit timpul...sau partenerul potrivit
Nu baga bisturiul in tine, mergi mai intai la Sovata,fa un tratament naturist sau incearca o fertilizare in vitro....si roaga te la Dumnezeu! -
marty, drgutzo, pt mine, chiar daca am 22 de ani, un copil este cel mai minunat cadou, cea mai mare implinire... stiu ca Dumnezeu o sa mi-l dea cand va fi timpul.... cat despre medici am fost deja in trei colturi de tara acum urmez un tratament pt chisturi si am si o solutie naturista pt ele: o slata de ANDIVE pe zi timp de 2 luni..... efect garantat in rezolvarea problemei! multumesc pt incurajari si pt ca mi-ai limpezit putin mintea.... e bine ca doar chisturile stau in calea bebelasului
-
catalin2, eu stiu ca ai dreptate...cocosul este bun(provine dintr-o fam cu 6 frati, 42 de veri primari , 12 unchii si matusi din partea tatalui etc) cat despre schimbatNO NO NO
Sovata este o alternativa buna care imi da de gandit : multumesc! cand voi fi acolo ma voi gandi la tine
Dumneze face restu... stiu asta -
Ai grija cu pisica...Transmite TOXOPLASMA care da avorturi spontane, sau copii cu malformatii grave. Trebuie sa faci texte pt. Clamydia , toxoplasma, citomegalovirus etc...care dau avorturi spontane ( nici nu sti ca ai fost insarcinata)Mai bine ai face un tratament de deparazitare a organismului si tu si partenerul tau. Este mai sigur si mai util decat andivele...
-
Cristina, draga mea, ma recunosc in ceea ce-ti doresti tu. Sa stii ca exista solutii la probeleme grave si foarte grave, nu trebuie sa disperi.
Iti recomand sa intri pe forumul www.desprecopii.com, la subiectul "Asteptand un ingeras in viata noastra" unde vei gasi mult sprijin, multa informatie dar si multa putere de a invinge cele mai severe diagnostice. Iti doresc tot binele din lume si te astept pe forumul aspirantelor.