dereglari menstruale si glanda teroida

•  
    • 1 mesaje
    6 Aug 2012, 23:25
    0 2
    salut!as vrea sa cer niste sfaturi!am probleme cu ciclu menstrual,e neregulat si merge prea des,pete maronii eliminari de culoare neagra,9 zile in luna daca e normal fara nici o eliminare.am fost la medic si am dat analizele necesare pt a afla cauza si rezultatele au fost bune si m-a trimis sa trec la glanda teroida si mi-a gasit un nodul si mi-a dat tratament pe 100 zile cu iodomarin si crem-gel endocrinol, dupa care iara trebuie sa fac un control la glanda teroida,si mi-a zis ca tratamentul poate dura pina la 2 ani.am inceput tratamentul deja de 2 saptamini dar dereglarile menstruale continua deja nu mai suport nu mai am o viata normala.mai mereu am menstruatie.datimi ceva sfaturi ce as putea sa fac?
  •  
    • 3354 mesaje
    7 Aug 2012, 12:34
    1 0
    tratamentul pentru tiroida poate dura toata viata, dar este posibil sa nu fie de acolo... mai fa-ti niste investigatii, sa nu fie chisturi pe ovare, sa nu fie anemie, cu carenta de fier...

oricum, nu sta... poate sa fie si fibrom uterin, sunt multe cauze care pot sa dea sangerari... continua investigatiile... nu poate fi doar de la tiroida...
  •  
    • 128 mesaje
    1 Oct 2012, 19:22
    0 0
    Buna ziua, pentru hipermenoree, menometroragie( ciclu menstrual prelungit si abundent), polimenoree(scurtarea intervalului dintre menstre) va recomand Normoflux 2 capsule de 4-6 ori pe zi, in functie de necesitati, intre mese, in perioada menstruatiei si cate 1-2 capsule de 3 ori pe zi pe perioada dintre menstre.Tratamentul se realizeaza timp de 2-4 luni.Este un produs natural, caruia i s-a evaluat clinic eficienta.Nu a prezentat efecte secundare la dozele recomandate.Poate fi asciat si cu alta medicatie.