abia am implinit 40 de ani si am intrat la menopauza

•  
    • 1 mesaje
    30 Iul 2012, 15:26
    2 0
    in martie am implinit 40 de ani si in iulie nu mi-a mai venit ciclul. asa, dintr-o data. nu inteleg ce s-a intamplat, parca nu-mi vine sa cred ca am intrat la menopauza atat de devreme si atat de brusc. eu am avut dintotdeauna ciclul regulat, nu am avut niciodata vreo problema de sanatate, mi-e frica sa nu fie vreo sarcina extrauterina, fiindca eu am trompele legate de aprox.7 ani. are cineva experienta in privinta asta? ar putea fi si altceva?
  •  
    • 381 mesaje
    30 Iul 2012, 20:52
    1 0
    arianaioan said:in martie am implinit 40 de ani si in iulie nu mi-a mai venit ciclul. asa, dintr-o data. nu inteleg ce s-a intamplat, parca nu-mi vine sa cred ca am intrat la menopauza atat de devreme si atat de brusc. eu am avut dintotdeauna ciclul regulat, nu am avut niciodata vreo problema de sanatate, mi-e frica sa nu fie vreo sarcina extrauterina, fiindca eu am trompele legate de aprox.7 ani. are cineva experienta in privinta asta? ar putea fi si altceva?

Dar ceea ce ma mira,de ce nu mergi la medic?

Pentru ca daca ai fi intrat in perioada pre-menopauza ai putea sa faci o cura cu hormoni ,ptr a prelungi perioada si ciclurile lunare.Nu este sanatos ,ptr sistemul osos ,sa intri in  menopauza atat de devreme.

Acest mesaj a fost editat de către GanduriAlbe: 30 Iul 2012, 21:25
  •  
    • 76 mesaje
    31 Iul 2012, 02:07
    0 0
    vezi ca exista niste pastile din plante foarte bune pt menopauza sau perioada de premenopauza. partea buna la aceste pastile este ca sunt obtinute din plante si au efectul unora pe baza de hormoni, dar fara efectele nocive ale hormonilor. se numesc Remifemin. gasesti aici prospectul: www.remifemin.ro
  •  
    • 124 mesaje
    31 Iul 2012, 03:03
    0 0
    Remifemin-ul contine planta de Cimicifuga racemosa

Efectele secundare ale plantei cimicifuga racemosa:

Cimicifuga racemosa este contraindicata femeilor care sunt insarcinate pe tot parcursul celor 9 luni de sarcina.
    Totodata, aceasta planta este asociata riscului de aparitie a cancerului la san, precum si gradului de raspandire al acestuia, alaturi de cresterea in greutate la anumiti indivizi.
    Alt efect secundar al plantei cimicifuga racemosa este lezarea ficatului.

•  
    • 3354 mesaje
    31 Iul 2012, 09:19
    0 0
    ulei de salvie sau de borago... tot pentru premenopauza... dar mai bine, un doctor... eu nu cred ca se intra brusc la meno ci pe etape...

si ca sunt semne... ce naiba, citeste pe net, informeaza-te si mergi la un medic... nu cred ca e meno ci o dereglare hormonala...