AMETELI
-
30 Iul 2012, 14:390 0Buna ma numesc Mona siam si eu o problema ,in urma cu7 ani am inceput sa am stari de ameteli,apare asa din senin ,tine cam o saptamina doua si asa cum apare si dispare.Mi-am facut o groaza de analize,mi-a iesit anemie.Am facut si investigatii la gastro,totul este in regula.Acum doi ani am facut o criza de anxietate,de atunci sint sub tratament.Nefiind convinsa ca anxietatea e singura mea problema am facut si o tomografie ,mi s-a spus ca nu am nimic nici la cap.Imi vine greu sa cred ca din cauza anxietatii ,luna de luna am aceste stari de ameteli,care asa cum am spus tin o saptamina sau doua.E adevarat ca am si anemie feritiva,insa doar acestea sa fie cauza simptomelor,daca stie cineva ce analize ar trebui sa mai fac,va rog sa-mi ziceti.Mentionez ca si tensiunea e mereu mica.Va multumesc!
-
30 Iul 2012, 21:04"Nu sunt sigura ca e din cazua anxietatii"
"Medicii au spus ca nu am nimic"
Autosugestia este una din cauzele care alimenteaza depresia si atacurile de panica.
Daca ai anxietate stii la fel de bine ca ai ameteli din cauza :oxigenarii creierului sau a medicamentelor.
Acest mesaj a fost editat de către GanduriAlbe: 30 Iul 2012, 21:05 -
30 Iul 2012, 21:54Mona, ce tratament iei de doi ani,nu are efecte adverse...ameteli?
Intreaba doctorul sa iti dea un supliment de fier. Consuma piper, ardei iute, ghimbir, cardamon, usturoi, seminte de mustar, sfecla rosie, frunze verde inchis....poti sa iti faci infuzie de ghimbir proaspat si sa bei la fiecare masa, este ff bun stimulant pt tensiunea mica dar si digestie. Iar pentru anxietate, nu tratament ci exercitii de relaxare si respiratie ar fi mai bine.... -
13 Aug 2012, 23:55ce varsta ai?atat anemia cat si hipotensiunea pot da ameteli!intrebarea este de ce le !ciclurile sunt ok(cantitativ,regulate)?un examen endocrinologic?glanda tiroida?banuiesc ca ct cerebral a fost indicat de neurolog care probabil a exclus un sindrom vertiginos?