Acnee
-
0 0Salut! Folosesc de ceva timp isotrexin.Vreau doar sa stiu daca pot consuma bauturi alcoolice in timpul tratamentului.Exista interactiuni neplacute?
-
Buna fetelor,vreau sa va cer o parere pentru ca nu stiu ce sa mai fac,de ceva timp am niste cosulete pe fata,cand le maschez cu fond de ten nu se vad aproape deloc,dar cand sunt demachiata sunt oribile,eu de fel sunt o tipa frumoasa,am 15 ani si nu vreau sa ma laud spunand asta,insa aceasta tragica intamplare m-a marchat pe viata si m-am gandit pentru a scapa definitiv sa ma sinucid,sunt disperata si toata ziua gandul meu imi sta doar aici,toti spun ca sunt nebuna,dar asta mi-a pus capac,si nu mai am scapare,ajutati-ma ce sa fac sa ma sinucid?
-
RahelaRaducan said:Buna fetelor,vreau sa va cer o parere pentru ca nu stiu ce sa mai fac,de ceva timp am niste cosulete pe fata,cand le maschez cu fond de ten nu se vad aproape deloc,dar cand sunt demachiata sunt oribile,eu de fel sunt o tipa frumoasa,am 15 ani si nu vreau sa ma laud spunand asta,insa aceasta tragica intamplare m-a marchat pe viata si m-am gandit pentru a scapa definitiv sa ma sinucid,sunt disperata si toata ziua gandul meu imi sta doar aici,toti spun ca sunt nebuna,dar asta mi-a pus capac,si nu mai am scapare,ajutati-ma ce sa fac sa ma sinucid?
Ce sa faci sa te sinucizi? Crezi ca cineva iti va raspunde la asta?
Probabil vrei doar sa faci misto... mai bine mergi la un medic dermatolog si iti va da el ce trebuie ca sa iti dispara acele cosuri.
-
Pai scuza-ma, dar nu o sa te ajute nimeni sa te sinucizi.
Mai bine linisteste-te, la urma urmei la varsta ta e normal sa mai ai si cosuri. Degeaba iti spun eu sau oricine altcineva sa te dai cu o crema daca tu ai alt tip de ten si e posibil sa iti faca si mai mult rau. De aceea zic ca mai bine mergi la un medic dermatolog si vad stii el cel mai bine ce e de facut. -
Am fost la dermatlog de nu stiu cate ori,si de fiecare data imi schimba tratamentul parca nu functioneaza deloc,trebuie sa recunosc ca eu am dau zilnic cu fond de ten si pudra ptr ca nu pot merge asa la scoala sau in oras,mai ales ca eu niciodata nu am avut aceasta problema,de exemplu vara asta cand am fost plecata in alta tara nu am mai avut cosuri .foarte putin si inca tineam un tratament cu skinoren si un preparat din farmacie special,dar cand m-am intors in romania parca fata a explodat..chiar e nasol crede-ma
-
Ai incercat sa mergi si la alt dermatolog? Niste analize ai facut? Si eu am avut probleme mari cu cosurile ani la rand si stiu cum e, dar dupa ce am facut niste analize si am inceput sa beau pastile, recomandate de medic bineinteles, si acum foarte rar imi mai iese cate un cos in anumite perioade ale lunii.
-
RahelaRaducan said:Buna fetelor,vreau sa va cer o parere pentru ca nu stiu ce sa mai fac,de ceva timp am niste cosulete pe fata,cand le maschez cu fond de ten nu se vad aproape deloc,dar cand sunt demachiata sunt oribile,eu de fel sunt o tipa frumoasa,am 15 ani si nu vreau sa ma laud spunand asta,insa aceasta tragica intamplare m-a marchat pe viata si m-am gandit pentru a scapa definitiv sa ma sinucid,sunt disperata si toata ziua gandul meu imi sta doar aici,toti spun ca sunt nebuna,dar asta mi-a pus capac,si nu mai am scapare,ajutati-ma ce sa fac sa ma sinucid?
Cea mai mare greseala pe care o faci este sa acoperi cosurile cu fond de ten.
Acneea este ceva normal la varsta ta si cu o igiena stricta poti sa le tii sub control dar in nici un caz sa folosesti fond de ten pentru ca le sufoci si le intretii in a fi infectate tot timpul.
Nu stiu daca mamica ta ti-a spus ca nu trebuie sa folosesti fond de ten decat dupa 40 de ani pentru ca acela este indicat sa acopere ridurile si sa uniformizeze imprefectiunile unui ten deja imbatranit, in nici un caz tenul atat de proaspat de adolescenta.
Te sfatuiesc sa incetezi a mai folosii fondul de ten, ideal ar fi sa cureti fata f bine cu un gomaj de malai si sapun Dove, usor, prin masaj...cu degetele sapunite bine si inmuiate in malai...apoi clatind bine cu apa calduta si uscare prin tamponare cu un prosop destinat doar tie si flosit numai pt fata.
Apoi se aplica o crema din 1 lingurita de miere de albine si 1 lingurita de zeama de lamaie, omogenizate f bine si puse pe fata cu un tampon de vata sau o pensula de machiaj f curata.
Se tine mierea pe fata timp de jumatate de ora apaoi se clateste cu apa calduta si se sterge fata.
Se repeta zilnic...si daca eviti sa-ti atingi fata cu mainile in timpul zilei iti garantez ca in 7-10 zile ai scapat de cosuri.
Binenteles ca si dupa aceea trebuie facut acest tratament cam la 3-4 zile, dar musai demachiatul este obligatoriu in fiecare seara si spalatul pe fata doar cu sapunui blande a Dove sau sapunuri de bebelusi. O igiena stricta se impune ca si evitarea atingerii fetei peste zi. -
Buna ziua,
pentru acnee recomand complexul de plante Curatarea sangelui, 1 lingurita de 4 ori pe zi, ceai Curatarea sangelui, 3-4 cni pe zi intre mese, Confort emotional, 1-2 capsule de 3 ori pe zi, la 2 ore dupa masa, tamponari cu solutie de argint coloidal.Tratamentul se realizeaza 6 saptamani, se face o pauza de 3 saptamani si apoi se reia.Se elimina din alimentatie pe perioada tratamentului prajelile, lactatele, alimentele cu e-uri, semipreparate, bauturile carbogazoase. -
Daca
vrei sa renunti la griji de genul asta, pot sa-ti recomand un tratament pentru
acnee pe baza de miere. Se
comporta ca un agent de curatare ideal, absorbind impuritatile din porii
tenului, si produsele pe baza ei le poti gasi in gama ACNEX REVITA, Dr. Nobis http://www.apiestetic.ro. Secretia excesiva de
sebum este tratata cu laptisor de matca, care actioneaza asemanator
colagenului. Multa bafta! -
Acneea e o afectiune destul de urata care are o incidenta destul de mare in randurile populatiei adolescente, dar apare si la persoanele adulte. Cauzele care provoaca acneea sunt diverse, dar parerea mea e ca daca folosesti un produs care si-a dovedit eficienta dealungul timpului in lupta cu acneea vei reusi sa scapi definitiv de cosuri. Pe langa suplimente/creme e obligatoriu sa ai o dieta adecvata, sa faci sport si sa iti detoxifiezi organismul. Toxinele si stresul sunt printre cele mai comune cauze ale aparitiei acneei!