Celulita/Vergeturi/Kg in plus - Ce mai ramane de facut?
-
0 0Buna Evelor,
Acum 3 luni am luat un tratament pentru ceva probleme cu stomacul (pe care il continui si in prezent, dar cu ceva schimbari), in urma caruia am luat cam 4 kg in greutate si m-am ales si cu celulita si vergeturi..Momentan am 51 de kg la o inaltime de 1,60 cm, insa, desi duc un stil de viata cat de cat sanatos: nu prea mai mananc prajeli/dulciuri, nu beau carbogazoase, in schimb beau multa apa, fac zilnic 1 ora de sport, si consum multe fructe, legume, iaurturi, nu reusesc nici in ruptul capului sa mai dau macar 2-3 kg jos. Intr-adevar pielea mi-a devenit mai ferma si mai fina, deoarece folosesc si destule creme + produse anticelulitice si din cand in cand imi mai fac si cate o impachetare cu argila, dar kilogramele raman la locul lor.
Intrebarea mea ar fi: ati trecut prin asemenea perioade de stagnare, sau aveti ceva sugestii pentru reglarea metabolismulul? Si pe langa asta, cunoasteti din proprie experienta ceva remedii pentru a "mai sterge" celulita?
Va multumesc din suflet! :)
-
GabrielaMarina said:Buna Evelor,
Trebuie sa o iei prin eliminare.
Sa schimbi tipul de mancare.Daca ceea ce ai mancat pana acum nu te ajuta,incearca cu altceva,diversifica.
Nu orice dieta ne ajuta sa slabim,depinde de grupa de sange ,de metabolism si schimbari hormonale.
Vergeturile apar si de la afectiunile endocrine,ai sa vezi fetite de 12-13 ani care sunt slabe si se vaita.
Daca ai mai incercat sa slabesti ,iar e mai greu,corpul este deja obisnuit cu un "stres" si nu mai reactioneaza la fel.,devii imuna.
Ptr celulita cel mai indicat este masajul si analize la un medic endocrinolog,ptr a vedea nivelul hormonilor.Dupa aceea ii poti cere u sfat.
Dar nu te chinui sa te infometezi pana nu stii daca ai alte probleme legate de metabolism sau hormoni.
Ananasul proaspat este indicat la celulita,ptr ca rupe fibra de colagen si lichidele se pot drena .Acelasi lucru s eintampla si cu cremele anticelulitice ,datorita cafeinei,dar nu sunt indicate in persoane care au probleme cardiovasculare si depresive. -
Celulita/Vergeturi/Kg in plus - Ce mai ramane de facut?
Raspunsul este foarte simplu!
INFORMATI-VA !
INFORMATI-VA asupra alimentaiei corecte si ,sigur,veti descoperii ca nu mai aveti nevoie sa tineti cine stie ce dieta ca sa slabiti,sa faceti masaje pentru celulita...etc
Totul depinde de vointa voastra si de cat de bine sunteti informate....
http://www.terapii-naturiste.com/carti_naturiste/alimentatia_rationala.htm -
Am si eu aceleasi probleme dar sunt hotarata sa fac ceva..cu toate ca nu mananc excesiv nu slabesc.. Am fost la endocrinolog la Medlife si am gasit la ei o clinica Dermalife unde mi-a atras atentia o procedura de slabit prin inghetarea grasimii..analizele mi-au iesit ok...dar vreau sa incerc si aceasta procedura la ei..poate dispare si celulita..A mai incercat cumva cineva aceasta procedura la Dermalife?
Revin cu pareri dupa procedura.