Dezvirginare baieti

•  
    • 1 mesaje
    21 Iul 2012, 02:20
    2 3
    Buna. As dori niste sfaturi in legatura cu dezvirginarea baietilor. M-am informat si am aflat ca "ata" nu se poate rupe neaparat la primul contact sexual si ca depinde de la baiat la baiat. Am o doua intrebari care am framanta de mult timp:(... "Ata" se poate rupe intr-un contact sexual protejat cu prezervativ (din acela care se aplica pe penis nu din acela vaginal) ? si am observat ca la capatul de jos al "atei" ( la pielea aceea nu la cap) exista niste vase de sange (cam ingrosate ) exista vrun risc ca acestea sa pateasca ceva sau sa influenteze cu ceva dupa actul sexual de dezvirginare? astept pareri:) multumesc!
  •  
    • 9873 mesaje
    21 Iul 2012, 09:11
    5 4
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 7967 mesaje
    21 Iul 2012, 11:11
    5 3
    slafciu said:Buna. As dori niste sfaturi in legatura cu dezvirginarea baietilor. M-am informat si am aflat ca "ata" nu se poate rupe neaparat la primul contact sexual si ca depinde de la baiat la baiat. Am o doua intrebari care am framanta de mult timp... "Ata" se poate rupe intr-un contact sexual protejat cu prezervativ (din acela care se aplica pe penis nu din acela vaginal) ? si am observat ca la capatul de jos al "atei" ( la pielea aceea nu la cap) exista niste vase de sange (cam ingrosate ) exista vrun risc ca acestea sa pateasca ceva sau sa influenteze cu ceva dupa actul sexual de dezvirginare? astept pareri multumesc!

Of, bine ca nu folosesti prezervativ vaginal, ma si intrebam de unde-l cumperi...poate de la rubrica "curiozitati"...
    Io zic sa tai dracu' vasele alea ingrosate de la capatul de jos al atei...  

•  
    • 381 mesaje
    24 Iul 2012, 16:51
    1 0
    trili said:
    slafciu said:Buna. As dori niste sfaturi in legatura cu dezvirginarea baietilor. M-am informat si am aflat ca "ata" nu se poate rupe neaparat la primul contact sexual si ca depinde de la baiat la baiat. Am o doua intrebari care am framanta de mult timp... "Ata" se poate rupe intr-un contact sexual protejat cu prezervativ (din acela care se aplica pe penis nu din acela vaginal) ? si am observat ca la capatul de jos al "atei" ( la pielea aceea nu la cap) exista niste vase de sange (cam ingrosate ) exista vrun risc ca acestea sa pateasca ceva sau sa influenteze cu ceva dupa actul sexual de dezvirginare? astept pareri multumesc!

cocos, cati ani ai mama???

dk vrei sfaturi pertinente meri bre  la motociclisti pe site.

ps: cum dracu arata prezervativu vaginal?

Prezervativul vaginal arata ca orice prezervativ,numai ca este mai larg si  putin mai lung.

•  
    • 381 mesaje
    24 Iul 2012, 16:58
    2 0

slafciu said:
    Buna. As dori niste sfaturi in legatura cu dezvirginarea baietilor. M-am informat si am aflat ca "ata" nu se poate rupe neaparat la primul contact sexual si ca depinde de la baiat la baiat. Am o doua intrebari care am framanta de mult timp... "Ata" se poate rupe intr-un contact sexual protejat cu prezervativ (din acela care se aplica pe penis nu din acela vaginal) ? si am observat ca la capatul de jos al "atei" ( la pielea aceea nu la cap) exista niste vase de sange (cam ingrosate ) exista vrun risc ca acestea sa pateasca ceva sau sa influenteze cu ceva dupa actul sexual de dezvirginare? astept pareri multumesc!

Nu este neaparata sa se rupa.Daca ai ata intreaga,nu insemna ca mai esti virgin.
    Se poate rupe daca esti mai nadravan sau mai brutal.Se poate rupe azi,niciodata sau dupa ce ai facut dragoste de 5000 de ori.Daca vasele de sange se rup si ai o mica hemoragie trebuie sa mergi la medic.Dar este f putin probabil,in cazul asta te speli bine,bine cu apa si trece .Ai simti un deranj cateva zile,dar iti trece.Aplici un unguent antiinflamator si gata.