corpo luteo hemoragic ovulatii puternice si dureroase
-
20 Iul 2012, 02:420 0
e deja a patra oara cand ajung la urgente si acelasi rezultat..o noapte de observatii si 2 3 zile de dureri fara nici un tratament si raspunsul??AM AVUT O OVULATIE PUTERNICA ...ce stiti despre asta pt ca eu nu am mai auzit pana acum.SE TRATEAZA?ce urmari are ...app am 22 de ani
-
20 Iul 2012, 06:30
paula.mar said:
e deja a patra oara cand ajung la urgente si acelasi rezultat..o noapte de observatii si 2 3 zile de dureri fara nici un tratament si raspunsul??AM AVUT O OVULATIE PUTERNICA ...ce stiti despre asta pt ca eu nu am mai auzit pana acum.SE TRATEAZA?ce urmari are ...app am 22 de ani
Ovulatia puternica este descrisa in carti drept"colica ovulatorie". Numeroase femei se prezinta la urgente ptr asa ceva. Daca colica ovulatorie este pe dreapta, exista posibilitatea, daca dai de un chirurg mai putin experimentat, sa ti se propuna si operatie de apendicita. Dar asta nu inseamna ca nu pot coexista. De aceea ai si fost tinuta cate o noapte intreaga pe la spital. Sa se lamureasca ca este doar colica ovulatorie.
-
22 Iul 2012, 16:14tratament propriu zis nu cred sa existe. eventual poti lua anticonceptionale; astfel, neavand ovulatie nu vei mai avea nici probleme.
-
22 Iul 2012, 20:42
paula.mar said:
de tratat, nu stiu ce sa-ti spun.
poti incerca sa echilibrezi balanta incercand ceva naturist, cum e branca ursului, care din cate stiu eu, este tocmai pentru a regla activitatea ovarelor, pe langa alte efecte pe care le are. iti dau sa citesti si sa vezi daca te ajuta cu ceva. chestia e sa nu-ti agraveze problemele.ar fi bine, daca decizi sa incerci, sa discuti intai cu un medic endocrinolog (ginecologii nu cred ca au idee de asta) sau mai bine sa-ti faci intai o analiza a hormonilor si niste ecografii, sa nu cumva sa ai ovare polichistice.
http://www.formula-as.ro/2010/906/medicina-naturii-44/miracolul-romanesc-branca-ursului-12124