Piascledine 300

•  
    • 1 mesaje
    13 Iul 2012, 15:06
    12 13
    Buna tuturor evelor

am nevoie de ajutorul vostru, al celor care au folosit piascledine pentru sangerari si dureri gingivale. am tot citit ca e bun pentru asta, insa as vrea sa aflu mai multe despre modul si perioada in care actioneeaza, pret, unde se gaseste si bineinteles cel mai important daca e eficient. plssss heeeelp, vreau sa iau cat mai curand , dar am nevoie si de parerile voastre!

sper ca ma intelegeti, mai ales daca ati trecut prin prb de genu asta, ma chinuie rau gingiile!

•  
    • 5 mesaje
    17 Iul 2012, 16:38
    7 5
    Buna! Si eu am o problema asemenatoare. Am mai intrebat si pe alte forumuri si am inteles ca medicamentul e bun dar trebuie luat un timp mai indelungat pt ca e natural. Din cate am inteles se gaseste in farmacii dar si eu as vrea mai multe recomandari de la cei care l-au folosit.
  •  
    • 6 mesaje
    18 Iul 2012, 14:51
    1 4
    Da, se gaseste la orice farmacie obisnuita, costa in jur de 35 de ron. Cunosc persoane care il iau pentru parodontoza fiindca e natural si sunt multumite ca au reusit sa stopeze evolutia bolii. Dar cred ca cel mai important este diagnosticul medicului. Recomandarile se fac in functie de fiecare situatie.
  •  
    • 5 mesaje
    18 Iul 2012, 17:23
    2 4
    Avand in vedere ca este un medicament natural am sa-l iau cu incredere pt ca din cate am inteles din prospect avocado si soia sunt doua ingrediente miraculoase care au foarte multe intrebuintari. oricum am sa intreb si medicul stomatolog pentru mai multe detalii. multumesc pentru informatii.
  •  
    • 2 mesaje
    20 Iul 2012, 12:08
    4 5
    Buna

Am citit si eu mai multe despre acest medicament si stiu ca in general se recomanda sa il iei mai mult timp fiindca e natural. Si pentru medicamentele naturale e bine sa ceri si parerea medicului.

•  
    • 5 mesaje
    23 Iul 2012, 15:31
    9 1
    Buna fetelor, la recomandarea medicului de ieri am inceput sa iau piascledine 300, sunt foarte optimista si abia astept sa va tin la curent si sa va spun ce efect a avut.
    O zi frumoasa!
  •  
    • 3 mesaje
    24 Iul 2012, 16:17
    12 3
    Buna fetelor,

Habar nu aveam ca piascledine 300 merge si pentru problemele cu dintii: mama mea l-a luat pentru artroza si ei i-a facut foarte bine!  Bine de stiut ca are dubla utilizare!
  •  
    • 4 mesaje
    24 Iul 2012, 18:15
    5 5
    Buna fetelor,

eu am o prietena care sufera de artroza, am intrebat pe forum ce ar putea face in acest caz si am aflat si eu de curand ca piascledine 300 e recomandat de medici pentru artroza ca adjuvant. 

•  
    • 5 mesaje
    25 Iul 2012, 16:14
    10 10
    Asa este. si eu il iau pentru niste probleme gingivale, de putin timp ce-i drept, si am citit in prospect ca este tratament adjuvant si in durerile artrozice. iti dau si  tie linkul http://www.piascledine.ro/prospect.pdf, asa prietena ta poate afla mai multe info. Sanatate multa!
  •  
    • 1 mesaje
    22 Apr 2013, 21:45
    14 7
    rroberrta said:Buna fetelor, la recomandarea medicului de ieri am inceput sa iau piascledine 300, sunt foarte optimista si abia astept sa va tin la curent si sa va spun ce efect a avut.
    O zi frumoasa!