Anticonceptionale 4 luni

•  
    • 1 mesaje
    10 Iul 2012, 09:04
    0 0
    Buna fetelor
    In urma unei ecografii transvaginale s-a constatat ca am ovare micropolichistice . Aveam menstruatia dereglata cam la 33-36 de zile,dureri de burta la menstruatie si cheaguri .
    Doctora ginecolog mi-a spus ca nu este foarte grava situatia , ovarele nu sunt foarte afectate si mi-a recomandat Microgynon anticonceptionale 4 luni .

Intrebarea este : pot ramane insarcinata acum imediat dupa oprirea anticonceptionalelor ? ( as zice doamne ajuta caci mai vreau un bebe) , insa nu cred ca este ok .
    ma gandesc ca am luat 4 luni si e posibil sa iasa copilul cu probleme nu ?
    cam cat timp trebuie sa fac pauza ?

dansa nu mi-a precizat si luna aceasta este in concediu, conferinte externe etc.

Multumesc mult
    O zi superba
  •  
    • 16 mesaje
    12 Iul 2012, 12:17
    0 0
    eu stiu ca trebuie sa faci pauza cam o jumatate de an inainte sa incerci sa faci bebe. dar poate nu se plica daca ai luat doar 4 luni si nu ani de zile. poate poti merge la un alt ginecolog daca dr. ta nu este disponibila.
  •  
    • 5144 mesaje
    12 Iul 2012, 13:32
    0 0
    care e graba asa mare? iti inteleg intr-o anumita masura entuziasmul de a face inca un copil, dar nu crezi in astfel de probleme nu e loc de graba?...
    mergi eventual la alt doctor, daca nu mai poti astepta pana se intoarce din concediu doctorita la care mergi, desi, daca ai ceva timp de cand mergi la ea, ea stie cel mai bine ce sfat sa-ti dea.
    p.s.: cuplurile informate in ce priveste conceperea unui copil prefera sa se pregateasca pt eveniment chiar si timp de un an; asta insemnand pregatirea organismului sa creeze un copil cat mai sanatos, printr-o alimentatie cat mai bine gandita, cure cu vitamine si minerale si bineinteles analize. nu mai suntem oamenii sanatosi si vigurosi din vremurile de odata.
  •  
    • 4208 mesaje
    12 Iul 2012, 14:42
    0 0
    Mesaj şters de administrator