am histerectomie totala de 3 ani

•  
    • 1 mesaje
    9 Iul 2012, 21:49
    0 0
    cine ma poate ajuta cu sfaturi,ma ingras mult cu toate ca mananc f putin am bufeuri si totusi vreau sa ma ajuta ti cu raspunsuri....delicate
  •  
    • 224 mesaje
    10 Iul 2012, 14:26
    0 0
    olycosmin said:cine ma poate ajuta cu sfaturi,ma ingras mult cu toate ca mananc f putin am bufeuri si totusi vreau sa ma ajuta ti cu raspunsuri....delicate
     servus
    te inteleg perfect  si eu am aceasi problema  de 2 ani 
    in 2 ani mam ingrasat 25 de kg  , sunt intr-o continua dieta  dar  retine fara pastile
    da am si eu bufeuri  si am impresia ca ma ingrasa chiar si un pahar cu apa  cea mai mare prostie este sa crezi ca atunci cand esti la meno sa zici : ah ce ma ingras e de la menopauza
    total gresit  totul pleaca de la cap in sensul ca daca mergi pe o falsa idee ca meno=ingrasare atunci nu e bine
    dar daca  te gandesti ca poti sa slabesti si poti sa duci o viata normala si o alimentatie sanatoasa  atunci  o sa vezi ca totul va fii bine
    important este sa fii optimista  increzatoate si mai ales sa ai incredre in tine si in fortele tale proprii ca ai sa reusesti  ( cati ani ai ?)( cum sa ajuns la histerectomie totala?)
     deci ; capul sus si  daca mai ai intrebari  iti raspund