boala artrozica

•  
    • 4 mesaje
    9 Iul 2012, 17:27
    0 0

buna fetelor,

am nevoie de sfaturile si parerile voastre in ceea ce priveste un diagnostic primit de o prietena foarte buna care a mers la medic pentru ca avea dureri mari de articulatii si a aflat ca sufera de boala artrozica. cunoasteti persoane care se mai confrunta cu aceasta afectiune? daca stiti mai multe si doriti sa imi comunicati si mie, va multumesc tare mult. as vrea sa o ajut, mai ales ca acum trece printr-o perioada grea in care ii e destul de greu sa accepte acest diagnostic.

numai bine,
    irina s     

•  
    • 5 mesaje
    13 Iul 2012, 12:57
    0 1
    Buna,

irina, gasesti multe info pe site-urile medicale care cred ca ar ajuta-o pe prietena ta.

uite un link cu mai multe informatii:

http://www.terapiamedicala.ro/boala-artrozica

e important si sa gaseasca un medic bun care sa o ajute. ca tratament  adjuvant pentru artroza este piascledine 300 din soia si avocado, natural.

mult succes!  
  •  
    • 4 mesaje
    13 Iul 2012, 14:33
    0 0
    merci corina. am mai cautat si eu cate ceva, dar nu am gasit mare lucru. am citit si articolul din linkul tau si bineinteles ca l-am dat mai departe si prietenei mele, care s-a declarat impresionata ca oamenii sunt doritori sa ajute cu informatii, sfaturi. ea e mai reticenta la forumuri si la impartasit probleme si ganduri pe internet.

stii cumva mai multe despre medicamentul de care mi-ai zis? m-ar ajuta mai multe informatii

multumesc tare mult
    wee frumos tie si tuturor evelor de aici!         
  •  
    • 5 mesaje
    17 Iul 2012, 16:13
    1 0
    Irina, 

Eu am cautat pe site-ul medicamentului si am gasit cateva informatii care zic ca te vor ajuta:
    Piascledine 300 este recomandarea naturala a medicului tau.           

Combate efectele neplacute ale parodontozei si ale bolii artrozice.

Piascledine 300 are la baza o combinatie inovatoare de extracte din ulei de soia si avocado, care actioneaza ca tratament adjuvant in boala artrozica si parodontoza. Medicamentul este produs in conformitate cu cele mai exigente standarde internationale de calitate si este natural.

Medicamentul se elibereaza fara prescriptie medicala.
                Doza recomandata: 1 capsula/zi.            

Pentru informatii suplimentare adresati-va medicului dumneavoastra curant.  

numai bine,

Corina             

•  
    • 4 mesaje
    18 Iul 2012, 12:08
    0 0

Merci mult Corina. Esti foarte draguta. I-am trimis si prietenei mele informatiile. Am cautat si site-ul produsului si l-am gasit incerc sa o conving sa intre si ea pe forum sa vorbeasca cu tine si cu evele doritoare de schimb de info.

•  
    • 34 mesaje
    31 Iul 2015, 23:42
    0 0
    Mama mea si unchiul meu au scapat de problemele articulare folosind niste suplimente-gel din SUA, naturale. Mai multe informatii:0746 259 276
  •  
    • 6 mesaje
    3 Aug 2015, 10:46
    0 1
    Buna,

Tatal meu sufera de artroza. La inceput se confrunta cu dureri foarte mari. Insa de cand merge la proceduri (de 2 ori pe an la Techirghiol) + tratamente cu antiinflamatoare + se fereste de frig, nu mai are dureri (decat foarte rar). Tatal meu a incercat mai multe tipuri de antiinflamatoare (Puterea Ursului, Chetonal etc), insa de 1 an de zile ia Tripernol (antiinflamator natural pe baza de ulei de scoici verzi) si ii prieste foarte bine. Deci sa inceapa sa faca proceduri, sa se fereasca de frig si sa faca un tratament adjuvant cu un antiinflamator. Si nu in ultimul rand, sa mearga periodic la medic sa vada cum evolueaza afectiunea. Sper ca am fost de folos. Multa sanatate.
  •  
    • 199 mesaje
    5 Dec 2016, 09:29
    1 0

Buna ziua! Din pacate este o afectiune care ne tine in pat in adevaratul sens al cuvantului. M-am confruntat cu dureri articulare de ani buni care mi-au afectat foarte mult viata, in general. Am fost nevoita sa renunt la locul de munca care necesita mai mult deplasarea pe teren, deoarece picioarele mele nu ma mai tineau deloc. Ajunsesem sa solicit ajutorul celorlalti pentru a merge sa-mi cumpere diferite produse de la magazin, pentru ca eu nu ma puteam deplasa de durere. Tratamentele parca nu aveau nici un efect, viata mea era intr-un con de umbra. Dar de jumatate de an fata mea a cercetat foarte bine aceasta problema si mi-a adus un tratament foarte bun care a avut rezultate dupa putin timp. Iau Flexagen Forte special pentru gonartroza si coxartroza. Acum imi este asa de bine, incat pot spune ca poti avea o viata frumoasa indiferent de problemle de sanatate, pentru ca exista o planta sau untratament eficient pentru fiecare problema. Va recomand cu caldura acest tratament pentru artroze.

•  
    • 199 mesaje
    12 Mai 2017, 10:47
    0 2

Este foarte bine sa prevenim astfel de probleme, adica sa ne sustinem organismul din timp, inainte sa ajunga la lipsuri si sa se deterioreze in interior. Eu mi-am invatat lectia, de aceea folosesc suplimente mai mereu pentru a-mi ajuta organismul si, in special, sistemul osos cu care am avut probleme de mica. Puteti incerca Forticoll Fortigel Colagen Bioactiv, face parte dintr-o gama speciala, este foarte bun si natural, nu are ce rau sa va faca, din contra, are efecte extraordinare. Se comanda simplu de pe farmaciaortomoleculara.ro.

•  
    • 292 mesaje
    9 Iun 2017, 22:25
    0 1
    Eu de asemenea am probleme cu articulatiile si pot recomanda produsul Flexa Plus. Cele mai mari probleme le am cu genunchii si de asemenea folosesc suplimentar banda magnetica Knee Active, in caz ca esti interesata se pot citi mai multe opinii pe internet. Eu asa am dat de ele.