probleme pielea capului

•  
    • 63 mesaje
    17 Mar 2005, 13:13
    0 0
    De vreo sapatamana am niste probleme cu pielea capului. Ma cojesc pe anumite zone, mai ales in fata, pielea e iritata si ma si mananca. Stiti ce-ar putea fi si cu se trateaza? N-am mai avut asa ceva pana acum. Matreata nu cred ca e, dupa ce ma spal pe cap se vede rau de tot si nici nu pot sa incerc sa-mi iau cojile ca ramane pielea rosie. Mersi mult de tot pentru orice ajutor, cat de mic.
  •  
    • 410 mesaje
    17 Mar 2005, 13:54
    0 0
    draga mea, cred c-ar trebui sa apelezi la un dermatolog... e cam serioasa problema dupa ceea ce spui ca ti se intampla. doar el poate sa-ti prescrie ceva eficient in functie de diagnostic, asa ca daca te iei dupa sfaturile noastre s-ar putea sa nu te tratezi corespunzator...
  •  
    • 77 mesaje
    17 Mar 2005, 14:00
    0 0
    Aceeasi problema am avut-o si eu.Imi apareau pe frunte, la tample si la ceafa.Solutia am gasit-o dupa multe incercari care de care mai costisitoare. Sampon VICHY, verde pt.matreata,cu care ma dau si pe frunte, ca o lotiune.Dupa aia folosesc o crema emolienta, pe baza de galbenele.
    Sau mai incearca si sapun cu sulf,25000 de la Plafar.Te speli pe zonele afectate.Succes.
  •  
    • 77 mesaje
    17 Mar 2005, 14:00
    0 0
    Aceeasi problema am avut-o si eu.Imi apareau pe frunte, la tample si la ceafa.Solutia am gasit-o dupa multe incercari care de care mai costisitoare. Sampon VICHY, verde pt.matreata,cu care ma dau si pe frunte, ca o lotiune.Dupa aia folosesc o crema emolienta, pe baza de galbenele.
    Sau mai incearca si sapun cu sulf,25000 de la Plafar.Te speli pe zonele afectate.Succes.